Cum prevenim cancerul. Sfaturi practice de la Dr. Alin Scarlat [VIDEO]

0
alin scarlat

Într-o lume în care incidența cancerului în cauzele deceselor este din ce în ce mai mare, ne punem deseori întrebarea dacă există metode prin care putem preveni apariția acestuia.

Ei bine, ajutorul vine de la medicul ploieștean Alin Scarlat, fondatorul Spitalului AS Medica Bucov, care vine cu o serie de sfaturi, reguli și principii de viață sănătoasă menite să îmbunătățească viața de calitate.

În cartea “Cum prevenim cancerul”, Dr. Alin Scarlat, alături de ceilalţi trei coautori Dr. Cristina Scarlat, Tomi Tohăneanu şi Monica Tohăneanu, ne învaţă cum să contracarăm sau să ne apărăm de efectele factorilor nocivi din mediul nostru de viaţă, factori care duc la apariţia şi dezvoltarea cancerului.

El spune că “Regimul alimentar are rol foarte important în primul rând în scăderea factorilor promotori ai cancerului, dar şi în combaterea activă a iniţierii şi progresiei tumorii.

Unitatea suflet-minte-trup trebuie înţeleasă mult mai bine, iar cunoaşterea problemelor sau mai bine-zis a şocurilor psihologice care pot ajuta la declanşarea şi întreţinerea mecanismelor biologice de progresie a cancerului devine o necesitate atât pentru pacient, cât şi pentru medic.”

Vă invităm să urmăriți mai jos partea I a interviului cu Dr. Alin Scarlat despre cum putem preveni cancerul.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău