main_0f46a.jpg
Școala Postliceală Sanitară ,,Sf. Vasile cel Mare” Ploiești este o instituție de învățământ acreditată care organizează înscrieri pentru anul școlar 2019-2020, pentru absolvenții de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat și fără limită de vârstă, pentru următoarele specializări:

-ASISTENT MEDICAL GENERALIST-3 ANI;
-ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE-3 ANI.

Școala noastră promovează o susținută activitate educațională care însoțește demersul instructiv, având ca scop formarea viitorilor absolvenți ce vor deveni apți pentru integrarea profesională și socio-culturală, conștienți de misiunea lor de a promova sănătatea, de a preveni îmbolnăvirile, de a trata bolnavii, ceea ce implică cel mai sublim dar, dragostea de semeni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Școala noastră a reușit să devină o importantă instituție de învățământ la nivel local, național și european, prin furnizarea de programe educaționale moderne, astfel încât elevii obțin pregătirea de specialitate la standarde europene.

Școala Postliceală Sanitară ,,Sf. Vasile cel Mare’’ Ploiești a fost înființată în anul 1999. De-a lungul timpului, absolvenții noștri au obținut rezultate remarcabile la învățătură, astăzi, o mare parte dintre aceștia având o carieră de succes în domeniul sanitar, în țară sau în străinătate.

Școala Postliceală Sanitară ,,Sf. Vasile cel Mare’’ Ploiești asigură practica de specialitate în spitale din Ploiești, sub stricta supraveghere a profesorilor coordonatori, sesiuni de comunicări științifice menite a le dezvolta abilitățile de relaționare și comunicare, work-shop-uri de dezvoltare personală, activități extracurriculare, precum și multe alte activități care să le asigure o cât mai bună pregătire în domeniu, într-un spațiu modern, dotat cu aparatură medicală, mulaje și instrumentar de specialitate, îndrumați de un colectiv de profesori, medici și asistenți medicali dedicați și pasionați de activitatea didactică.

Dr. Cristescu Mărioara

Foto:

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg