Politica cookies

Draga utilizator,

Observatorul Prahovean si partenerii nostri colecteaza informatii din browserul tau pentru a-ti putea oferi content si reclame personalizate in functie de interesele si nevoile tale. De asemenea, aceste date sunt folosite pentru analizarea traffic-ului pe site-ul nostru si pe Internet.

Prin consimtamantul oferit de a colecta si procesa datele personale, ne ajuti sa iti oferim cele mai bune servicii. Pentru mai multe detalii, poti verifica informatiile necesare despre partenerii nostri si modul in care acestia folosesc datele. Daca nu esti de acord sa colectam si sa procesam datele tale personale, nu vom putea sa iti oferim cele mai bune conditii de navigare pe site-ul nostru si nici nu iti putem afisa continut sau reclame personalizate. Consimtamantul tau este salvat la nivel global, distribuit si procesat de catre CMP-uri care ruleaza pe Internet.

Partenerii nostri pot procesa datele voastre persoanele pentru cu unul sau mai multe scopuri: stocarea ╚Öi/sau accesarea informa╚Ťiilor de pe un dispozitiv, selectarea reclamelor de baz─â, crearea unui profil de reclame personalizate, selectarea reclamelor personalizate, crearea unui profil de con╚Ťinut personalizat, selectarea con╚Ťinutului personalizat, m─âsurarea performan╚Ťei reclamelor, m─âsurarea performan╚Ťei con╚Ťinutului, aplicarea cercet─ârilor de pia╚Ť─â pentru a genera informa╚Ťii despre audien╚Ť─â, dezvoltarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea produselor, si unul sau mai multe dintre urmatoarele caracteristi: utilizarea unor date precise de geoloca╚Ťie, scanarea activ─â a caracteristicilor dispozitivului pentru identificare.

Cativa dintre partenerii nostri nu cer consimtamantul tau, dar proceseaza datele tale pe baza interesului lor legimit. Poti obiecta intersul legitim si poti gestiona consimtamantul tau prin alegerea partenerului din lista de mai jos sau daca accesezi partenerii nostri aici poti vedea detaliat informatii despre partenerul selectat.