Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici și deputatul USR-Plus, Mihai Polițeanu, confirmați cu coronavirus

1

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, dar și deputatul USR-Plus de Prahova, Mihai Polițeanu, au fost testați pozitiv la coronavirus. Starea de sănătate a celor doi este bună, fiind izolați la domiciliu.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, se simte bine și este izolat la domiciliu. El va reveni la muncă îndată ce va fi declarat vindecat.

Deputatul USR-Plus de Prahova, Mihai Polițeanu, a anunțat pe Facebook că are covid: ”Două teste rapide consecutive pozitive, simptomele de care vorbește toată lumea, inclusiv pierderea gustului. O să fac și test PCR, dar lucrurile sunt clare. Fiți atenți, purtați mască, multă sănătate!”.

Acesta a precizat că se va vaccina după ce va fi declarat vindecat: ”după ce voi scăpa de virus, cu siguranță mă voi vaccina cu prima ocazie care mi se va oferi. Ceea ce vă rog și pe voi, nu ascultați toți vracii și șarlatanii care vă spun altfel!”

Deși se zvonea că și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, are coronavirus, contactat de observatorulph.ro, acesta a negat informația.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău