Reacția președintelui PSD Prahova, după ce consilierul Sanda Dragulea a trecut la PNL: ”Nu mă surprinde”

Consilierul local Sanda Dragulea a trecut de la PSD la PNL.

Astăzi, Dragulea a postat pe Facebook un mesaj de susținere pentru candidatul PNL la Primăria Ploiești, Andrei Volosevici:

”Astazi am decis sa fac un pas important pentru activitatea mea politica si administrativa. Pentru ca imi doresc ca Ploiestiul sa redevina un oras de frunte, din toate punctele de vedere, am ales sa intru in echipa celui care a demonstrat ca acest lucru se poate realiza: Andrei Volosevici. Cred in schimbarea in bine a orasului si a judetului nostru, ma voi lupta pentru asta, iar decizia de a sustine echipa Andrei Volosevici – Iulian Dumitrescu vine ca o consecinta fireasca a dorintelor mele”

Mutarea, considerată surprinzătoare de mulți politicieni locali, este pusă pe seama alegerilor locale din toamna acestui an.

Astfel, este de așteptat ca Sanda Dragulea să fie pe un loc eligibil pe listele PNL Ploiești la Consiliul Local.

Observatorulph.ro a scris despre plecarea consilierului PSD la PNL AICI.

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: ”Îi doresc succes!”

Contactat de observatorulph.ro, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a declarat: ”Era de anticipat decizia doamnei consilier, care s-a supărat probabil că nu a primit de la noi garanția unui nou mandat. Le transmit și celorlalți consilieri că prezența lor pe viitoarea listă va fi condiționată de rezultatele evaluării activității lor. Noi ne vedem de drumul nostru, cu echipa noastră, iar doamnei consilier îi dorim succes acolo unde va activa”.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău