Consilierul PSD, Sanda Dragulea, a trecut la PNL: ”Îl susțin pe Andrei Volosevici!”

0

Mutare surprinzătoare pe scena politică din Ploiești. Consilierul local Sanda Dragulea și-a anunțat demisia din PSD și trecerea la PNL.

UPDATE Reacția președintelui PSD Prahova, după ce consilierul Sanda Dragulea a trecut la PNL: ”Nu mă surprinde”

Contactată de observatorulph.ro, Sanda Dragulea a declarat: ”E opțiunea mea, vreau să fac ceva pentru Ploiești”.

Întrebată dacă pentru această mutare politică a obținut o poziție eligibilă pe listele PNL la alegerile viitoare pentru Consiliul Local Ploiești, Dragulea a spus că nu s-a discutat această chestiune.

Aflată la finalul celui de-al doilea mandat de consilier local, ales de fiecare dată sub sigla PSD, Sanda Dragulea a postat și pe Facebook următorul mesaj:

”Astazi am decis sa fac un pas important pentru activitatea mea politica si administrativa. Pentru ca imi doresc ca Ploiestiul sa redevina un oras de frunte, din toate punctele de vedere, am ales sa intru in echipa celui care a demonstrat ca acest lucru se poate realiza: Andrei Volosevici. Cred in schimbarea in bine a orasului si a judetului nostru, ma voi lupta pentru asta, iar decizia de a sustine echipa Andrei Volosevici – Iulian Dumitrescu vine ca o consecinta fireasca a dorintelor mele”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău