Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, face apel la responsabilitate: „Nimic nu este mai important decât sănătatea! De ce ne îmbulzim în magazine?”

Președintele Consiliului Județean Prahova și al organizației prahovene a Partidului Social Democrat, Bogdan Toader, transmite un mesaj tuturor celor care nu înțeleg cât de importante sunt menținerea distanțării sociale și purtarea măștilor de protecție în spațiile publice.

Este adevărat, românii sunt, asemeni italienilor, extrem de sociabili, iar interacțiunea directă este una dintre posibilitățile de comunicare imediată. Să nu ajungem, însă, în situația critică în care se află acum Italia! Trebuie să avem grijă, România încă nu a atins vârful epidemiei de coronavirus, iar iresponsabilitatea poate face multe victime!

Pentru că mult prea mulți prahoveni așteaptă orice motiv minor pentru a ieși din locuințele în care sunt protejați de infectarea cu noul coronavirus, președintele PSD Prahova are un mesaj pentru toți cei care nu respectă prevederile ordonanțelor militare emise pentru prevenirea răspândirii noului virus: „Oameni buni, în această perioadă, nimic nu este mai important decât sănătatea și, de aceea, trebuie să stați acasă cât mai mult posibil! Înțelepți pensionari, dragi tineri, dragi prahoveni, vă rog să faceți o analiză proprie a ceea ce se întâmplă în jurul nostru. La ce concluzii ajungeți ? De ce, încă, ne îmbulzim în supermarketuri, în piețe și ce căutăm în parcuri? Mă adresez, bineînțeles, și celor peste 65 de ani. Faptul că vi se permite să vă rezolvați treburile între orele 11.00 și 13.00 NU înseamnă să vă aflați toți pe străzi în acest interval orar, nu înseamnă să mergeți zilnic să cumpărați pastile, să stați la cozi, să mergeți la piață, în supermarketuri și în toate locurile aglomerate din oraș.

Este clar deja că fiecare dintre noi poate deveni purtător al virusului, dacă nu respectăm regulile stabilite de specialiști! Inconștient, prin prezența noastră zilnică în spațiile aglomerate, unde nu avem posibilitatea de a respecta distanța față de celelalte persoane, ajutăm la răspândirea coronavirusului. Vă rog să fiți conștienți că încă nu am atins vârful epidemic în țara noastră!

Stați acasă, dragi prahoveni! Nu mai ieșiți zilnic din locuințe pentru a cumpăra un ac, o pâine sau doar pentru o legătură de pătrunjel pentru că astfel deveniți fără să vreți agenți de răspândire a Covid-19! Iar dacă și când ieșiți, vă rog să vă acoperiți gura și nasul fie cu mască de unică folosință, reutilizabilă, artizanală sau cu un fular sau cu o eșarfă pentru că ORICE protecție e mai bună decât NICIO protecție! Totuși, fără doar și poate, stând cât mai mult în case preveniți îmbolnăvirea părinților, a copiilor și a tuturor membrilor familiilor voastre! Opriți răspândirea virusului. Stați acasă! Veți salva vieți omenești!”.

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Hai spune si tu ceva nou,ceva interesant,ceva util .Se pare ca nu prea stii si nu prea poti.Fa si tu ceva bun pentru judetul asta sau pentru orasul in care traiesti si fara campanie electorala ca ne-am saturat si de voi si de ceilalti .Am vazut de ce (nu) sunteti in stare. Bugetari de prisos care cheltuiesc banii nostrii pe propriile combinatii si ne spun povesti ca e spre binele nostru. #Ne-am saturat de voi!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău