4390AB8D-3C75-4F0A-84C1-BA222E632524_559ad.jpeg

Primarul Ploieștiului în funcție, Adrian Dobre, nu va mai candida pentru un nou mandat. În locul lui, PNL l-a nominalizat pe Andrei Volosevici, fost edil al orașului în perioada 2008-2012. Pentru a renunța la candidatură, Adrian Dobre a primit promisiunea unui loc eligibil pe listele PNL la următoarele alegeri parlamentare.

Adrian Dobre a fost obligat să renunțe la candidatură din cauza scorului slab pe care l-a înregistrat în sondajele comandate de PNL în Ploiești.

Potrivit rezultatelor sondajelor interne, cel mai bine clasat a fost Andrei Volosevici, astfel încât acesta a fost desemnat oficial vinerea trecută drept candidatul PNL la Primăria Ploiești pentru alegerile locale din vară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebat de observatorulph.ro cum l-a convins pe Adrian Dobre să renunțe la candidatură, Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a declarat: ”Adrian a înțeles situația și că va putea face mai mult din poziția de parlamentar. PNL va propune candidatul pe care îl doresc ploieștenii, iar acesta este Andrei Volosevici”.

Dealtfel, primarul în funcție a anunțat pe Facebook că se pregătește deja pentru o carieră de parlamentar din partea PNL:

”Las, așadar, următorului primar proiecte pe care doar să le execute și desigur să le inaugureze, o moștenire frumoasă, spun eu. Voi merge mai departe spre o carieră de parlamentar și voi continua să reprezint interesele ploieștenilor în proiecte mari care țin de protecția mediului, fonduri europene, dezvoltare urbană și reindustrializare”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg