calendar-inscrieri-invatamant-primar-ministerul-educatiei.jpg

Ministerul Educației a publicat calendarul de înscrieri pentru învățământul primar din anul școlar 2018 - 2019.

Astfel, conform proiectului propus, până pe 26 februarie 2018, ar urma să aibă loc Afișarea circumscripțiilor școlare și a planului de școlarizare propus, respectiv numărul de clase pregătitoare alocate, la fiecare unitate de învățământ, inclusiv pe site-ul acesteia, dacă există, și pe site-ul inspectoratului școlar.

Tot până pe 26 februarie ar ur,a să aibă loc afișarea programului de evaluare a dezvoltării psihosomatice a copiilor solicitată de părinți, în conformitate cu prevederile din Metodologia de înscrierea copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2018-2019, prevăzută în anexa nr. 2 la ordin, dar și afișarea unităților/instituțiilor în care se realizează evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiilor solicitată de părinți, în conformitate cu prevederile din Metodologia de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2018-2019 prevăzută în anexa nr.2 la ordin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În perioada 27 februarie - 10 martie 2018 va avea loc organizarea, în fiecare unitate de învățământ în care se desfășoară activitate specifică clasei pregătitoare, a unei „Zile a porților deschise”, zi în care părinții, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

Conform calendarului prezentat pe site-ul Ministerul Educației, în perioada 26 februarie - 23 martie, se propune realizarea evaluării nivelului de dezvoltare psihosomatică a copiilor pentru care Metodologia de înscrierea copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2018-2019.

completare-ministerul-educatiei-1.jpg

2-ministerul-educatiei.jpg

3-ministerul-educatiei.jpg

4-ministerul-educatiei.jpg

5-ministerul-educatiei.jpg


Național
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cozi imense la înscrierea la Medicină şi la ASE

Mii de absolvenţi de liceu au venit să îşi depună dosarele pentru înscriere la Facultatea de Medicină. Tinerii spun că vor să profeseze în spitalele din România, pentru că ţara noastră are nevoie de...