Și la el sunt banii dumneavoastră! Are 11.000 de lei pe lună și nu leagă două vorbe (video)

0
marian-paun.png

marian-paun.png

Românii plătesc regește salariile unor incompetenți, unor indivizi puși în funcții pe criterii politice. Un material video publicat de politikix, ne prezintă un astfel de specimen.

Personajul din montaj se numește Marian Păun și ar trebui să reformeze mersul cu trenul. Este președintele Autorității de Reformă Feroviară, remunerat cu 11 000 de lei pe lună. Mai mult decât atât, are rang de secretar de stat.

Există legenda celor care au trac în fața camerelor de luat vederi. Legenda este una falsă. Este normal să ai oareșce emoții, însă un profesionist adevărat nu se pierde niciodată. Un profesionist, care știe despre ce vorbește, nu are momente de ezitare, pentru că își cunoaște foarte bine competențele. Situațiile în care se pierd sunt acelea în care habar nu au despre ce vorbesc.

În subordinea Guvernului sunt peste 200 de autorități, agenții, comitete și comisii, conduse în general de oameni puși de partid.

După cum se exprimă (sau măcar încearcă să o facă) este evident de ce transportul feroviar este la pământ. Și nu uitați: un astfel de păcălici, care transpiră atunci când trebuie să se iscălească, este plătit cu 11.000 de lei pe lună. 

sursa video: politikix

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău