Percheziții la un centru de vaccinare din București. Personalul este bănuit că a eliberat certificate false

0

Centrul de vaccinare Neghiniță din sectorul 2 se închide, din cauza suspiciunilor că acolo s-ar fi eliberat certificate false de vaccinare. Polițiștii și procurorii fac percheziții în locația respectivă, iar tot personalul care lucra acolo a fost schimbat.

Primarul Radu Mihaiu anunță că autoritățile au sesizat poliția încă de acum două luni în privința existenței unor suspiciuni că, la centrul respectiv, se practică eliberarea de certificate de vaccinare veritabile, dar fără ca persoanele să fie efectiv vaccinate. Organele de anchetă au reușit ieri să confirme aceste suspiciuni, iar în această dimineață au descins la centrul de vaccinare de pe strada Viitorului, pentru a ridica probe.

Radu Mihaiu precizează că închiderea centrului “Neghiniță” este temporară, până la înlocuirea integrală a personalului. Vor fi suplimentate fluxurile de vaccinare anti Covid de la Obor, MegaMall și Cora Pantelimon.

Postarea pe Fcebook a primarului Secoturului 2, Radu Mihaiu:

“Începând de azi centrul de vaccinare Neghiniță se închide temporar. Deși în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forțați să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la fața locului.

Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autoritățile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat.
Voi dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație. Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile.

Toate persoanele programate aici le vom redirecționa către celelalte centre de vaccinare. La Cora Pantelimon am suplimentat cu un nou flux. La Piața Obor vom porni zilele acestea încă două fluxuri. Și suntem în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall.”

sursa: biziday.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău