Pomelnice plătite prin PayPal, la Arhiepiscopia Tomisului. Mesajele credincioșilor

0

Arhiepiscopia Tomisului le-a transmis credincioșilor că pot plăti pomelnicele și prin PayPal. Anunțul, în doar câteva zile, a strâns numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

„Puteți dona sau trimite pomelnice prin PAYPAL”, a fost anunțul postat de Arhiepiscopia Tomisului, condusă de Înalt Prea Sfinția Teodosie, fiind publicat, bineînțeles, link-ul care poate fi accesat pentru donații.

Bineînțeles, Arhiepiscopia Tomisului a precizat că „numele persoanelor ce vor fi pomenite la slujbe, în secțiunea „Add Note”.

„Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. „Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19)”, a fost mesajul Arhiepiscopiei.

Ce a urmat după anunțul făcut de Arhiepiscopia Tomisului? Au curs mesajele, unele dintre ele fiind cu totul amuzante.

„Dai un ban, da’ te pomenește! Cerșeala online, mai nou…măcar niște impozite din banii ăștia când aveți de gând să plătiți?”, „Știam eu că trebuie să îmi fac cont PAYPAL, că o să am nevoie. Acum nu pot să plătesc pomelnicul”, sunt doar câteva dintre comentarii amuzante după anunțul Arhiepiscopiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău