Un fost angajat al Spitalului Județean Sibiu, acuzații grave la adresa unității: pacienții din Secția ATI Covid sunt sedați și legați de paturi

Acuzatii grave la adresa Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu din partea unui fost angajata, care sustine ca pacientii cu COVID internati la ATI sunt sedati si legati. Procurorii au demarat o ancheta in acest caz.

Potrivit statisticilor, mortalitatea in Sectia ATI Covid de la Sibiu depaseste 75% in ultimele sase luni. Conducerea spitalului reaga acuzatiile.

Potrivit www.turnulsfatului.ro, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu au demarat, luni, o ancheta in rem pentru omor, dupa ce un fost angajat al Spitalului Judetean a acuzat ca pacientii din Sectia ATI Covid sunt sedati si legati de paturi, ceea ce duce la deces.

„Acum am iesit din biroul procurorului, l-am pus in tema cu informatiile si va face sesizarea din oficiu. Suntem in faza incipienta, insa este cert ca ne vom sesiza din oficiu in acest caz”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Ion Vestemean, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Citește articolul integral pe ziare.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău