Ministerul Sănătății, mesaj pentru români: „Stai acasă un Revelion!”

Ministerul Sănătății, cu doar câteva zile înainte de Revelion, a demarat o campanie de conștientizare a riscurilor care pot exista în cazul în care nu sunt respectate măsurile anti-Covid. Mesajul postat pe pagina de Facebook a strâns, în câteva ore, peste 170 de comentarii și a fost distribuit de peste 500 de ori.

Ministerul Sănătății a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care îi sfătuiește pe români să petreacă trecerea dintre ani acasă, ca măsură de limitare a răspândirii Covid-19.
„O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor. Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană. Totuși, revelionul acesta nu e ca altele. E unul în care trebuie să avem grijă de cei dragi. Când stăm fiecare acasă, de fapt, investim într-un an nou mai bun. Rămâi acasă, bucură-te de cei cu care îți împarți acoperișul. Deschide o șampanie* doar pentru tine. Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac. Meriți. *de altfel, ca Minister al Sănătății, îți recomandăm să nu o bei pe toată, doar să o deschizi”, este mesajul postat de Ministerul Sănătății pe pagina de Facebook, totul însoțit de o fotografie cu un alt mesaj: „Stai acasă un revelion! Poate salvezi o viață anul următor”.
Postarea Ministerului Sănătății a strâns, în câteva ore, peste 170 de comentarii, fiind distribuit de peste 570 de ori.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău