Șeful unui clan interlop din Vaslui s-a înscris în AUR și ar fi preluat șefia unei organizații locale

Petrea Sandu, zis Flagăra, şeful clanului Sandu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a devenit membru AUR, alături de mai mulţi membri ai familiei, potrivit Adevărul.

Mai mulţi membri ai clanului Sandu, celebru pentru luptele sângeroase de stradă din localitatea Murgeni, au devenit membri AUR, iar şeful grupării interlope susține că este preşedinte al organizaţiei.

Pe 13 decembrie, Petrea Sandu, zis Flagăra, şeful clanului Sandu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a devenit membru AUR, alături de mai mulţi membri ai familiei. Liderul interlopilor a postat şi mai multe fotografii în care apare singur, dar şi împreună cu ceilalţi indivizi, în faţa unui afiş mare cu AUR.

„Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu președintele partidului AUR“, scrie în postarea care însoţeşte imaginile.

Clanul Sandu este bine cunoscut oamenilor legii din Vaslui din cauza acţiunilor sale de o violenţă extremă.

În luna august, zeci de romi au ieşit joi după-amiază pe stradă în cartierul Bedreaga din oraşul Murgeni, din judeţul Vaslui, dându-se lupte între membrii clanului Sandu şi Murui.

Citește tot articolul pe Adevărul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău