Guvernul își va asuma răspunderea pe eliminarea pensiilor speciale dacă legea nu va fi votată în Parlament

0
sedinta_guvern_91fd6.jpg

sedinta_guvern_91fd6.jpg

Guvernul își va asuma răspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, dacă proiectul PNL nu va fi adoptat marți în plenul Camerei Deputaților, a declarat deputatul liberal Robert Sighiartău.

Liberalul susține că nu crede că proiectul legislativ va fi retrimis la comisie.

„Sper ca mâine să fie ziua victoriei și ziua decisivă în care vom elimină pensiile speciale așa cum am declarat și susținut noi, pentru că este proiectul PNL. Nu cred că va fi retrimis la comisie, depinde ce va face PSD-ul, oricum dacă mâine va fi retrimis la comisie, noi vom veni cu asumare privind eliminarea pensiilor speciale. Ceea ce îmi doresc eu cel mai mult este să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor, să nu mai fie acuzați parlamentarii că au privilegii, mai ales că majoritatea dintre ei nu prea muncesc”, a declarat Robert Sighartău, citat de Mediafax.

Deputatul PNL a adăugat că singurele pensii speciale care ar trebui menținute sunt cele ale militarilor, deoarece își riscă viața pentru țară.

Reacția vine în contextul în care Ludovic Orban a declarat, joi, că proiectul privind eliminarea pensiilor speciale ar trebui redezbătut în comisiile de specialitate și că PNL nu e de acord nu amendamentele formulate de Adrian Solomon, prin care sunt tăiate și pensiile sportivilor sau ale oamenilor de cultură.

Proiectul urmează să fie dezbătut, marți, în plenul Camerei Deputaților, potrivit ordinii de zi a ședinței, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: gov.ro 

sedinta_guvern_19968.jpg 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău