altex blec fraidei.jpg

Altex e primul magazin care publică reducerile de Black Friday 2018. La Altex găsești reduceri la produse electrocasnice, telefoane/tablete, laptopuri și PC-uri, TV/audio/video/foto, produse de înfrumusețare și pentru copii, articole de casă și grădină și chiar mașini! 

Pentru majoritatea comercianților, Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și se termină pe 19 noiembrie. La Altex, pe 1 noiembrie 2018 a început BLEC FRAIDEI..

Majoritatea magazinelor organizează Black Friday pe 16 noiembrie anul acesta. Altex dă startul mai devreme cu o mulțime de promoții. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta Altex oferă o gamă largă de produse electrocasnice, IT&C precum și multimedia. Cele din domeniul multimedia cuprind jocuri, incorporabile, aparate frigorifice, telefoane mobile, GPS, imprimante, monitoare, desktop, accesorii, laptop-uri, video, foto, audio, auto și televizoare.

Acest retailer își întâmpină clienții cu unele dintre cele mai dorite produse ale anului la prețuri accesibile. Reducerile la electrocasnice ating chiar și 70%. În acestă perioadă, clienții decid care sunt produsele de care au nevoie.

Altex propune telefoane cu recuceri de pana la 1300 de lei. Astfel, noul Samsung Galaxy Note 9, cu memorie de 512 GB costa 4599.90 lei! Telefoane Huawei Mate 20, Samsung Galaxy J5 Plus și tablete Lenovo sunt alte produse cu reduceri consistente de Black Friday 2018 la Altex. 

Cea mai mare reducere de Black Friday 2018 la Altex este la o mașină Dacia Duster: 20.000 de lei! Este varianta Laureate Edc 1.5 Dci cu 109 cai! Nu e singura mașină cu discount de Black Friday 2018 la Altex: un Fiat Panda Easy 1.2 poate fi cumpărat cu o reducere de 3719 lei. 

Alte reduceri mari la Altex de Black friday 2018: 700 de lei pentru o bicicletă electrică, 500 de lei pentru laptopuri Lenovo, 1150 de lei pentru mașini de spălat vase, 1300 de lei pentru espressoare de cafea, reduceri de 50% la ondulatoare, perii de păr sau plăci de îndreptat părul și multe altele.

Pentru a-și ajuta clienții, Altex oferă câteva sfaturi. Mai întâi ar trebui să creezi o listă cu produsele pe care dorești să ți le cumperi de Black Friday.

Este indicat să salvezi linkuri-le produselor. Apoi trebuie să îți faci cont pe site-ul oficial Altex și să introduci datele personale cu privire la dresa de livrare, cea de facturare și datele de plată. Specialiștii spun că e mai bine să alegi să plătești numerar la primirea coletului pentru că sistemele de plată cu cardul vor fi aglomerate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.