ploiesti-concert-sarbatori.jpg

Nouă firme s-au înscris la licitația pentru organizarea concertelor de la Zilele Ploieștiului, festival care va avea loc în perioada 19-21 mai.

 

Până când conducerea Primăriei Ploiești va stabili câștigătorul licitației, ne-a atras atenția una dintre ofertele primite de Municipalitate prin intermediul sistemului electronic de achiziții publice. Este vorba de o firmă din București, care a solicitat primăriei să asigure pe perioada festivalului pentru vedetele care vor urca pe scenă și personalul angajat nu mai puțin de șase tone de apă!

Oferta respectivă conține recitaluri ale următorilor artiști: CONNECt- R, ANDREEA BALAN, ADDA și CORINA, însă rămâne de văzut dacă va fi declarată și câștigătoare.

 

Primăria se pregătește pentru Zilele Orașului Ploiești

Conform caietului de sarcini, municipalitatea își dorește ca sâmbătă, pe 20 mai, pe scenă să susțină concerte trei sau patru artiști, pe lista preferințelor fiind Smiley, Andra, Connect-R, Andreea Bălan, Nicoleta Nucă, Sore, CRBL, Adda, Randi, Feli, Marius Nedelcu, Lora, Corina, Bere Gratis, Mandinga. Valoarea estimativă a achiziției pentru artiști este de 111.000 lei, fără TVA.