De ce a plecat Cove de la Pro TV. Revine la Prima TV din 13 septembrie

0

Gabriel Coveșanu (Cove) a renunțat să mai prezinte emisiunea ”Vorbește lumea” după șapte ani petrecuți la Pro TV. El va reveni în televiziune chiar luni, 13 septembrie, dar la Prima TV, post cu care a mai colaborat în trecut.

Cove a mărturisit că a renunțat la Pro TV din cauza programului încărcat, care i-a scurtat timpul pe care îl putea petrece cu copiii, mai ales în vacanțe.

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare,  e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic.

Citește și Cove pleacă de la Pro TV. Cine va prezenta emisiunea ”Vorbește lumea”

Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu.

Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe” a declarat Cove pentru spectacola.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău