Un tânăr motociclist dat dispărut a fost găsit mort într-o râpă pe Valea Sebeşului

0

Un motociclist din Cisnădie dat dispărut a fost găsit mort într-o râpă din apropierea DN67C, pe Valea Sebeşului. Poliția a deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit moartea acestuia, potrivit digi24.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cursul zilei de joi, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, într-o direcţie necunoscută, a unui tânăr, de 31 de ani, domiciliat în oraşul Cisnădie. Poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către soţia tânărului cu privire la faptul că, în seara de miercuri, acesta a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a se plimba cu motocicleta personală, fără a mai reveni acasă.

Tânărul a fost găsit decedat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea DN 67C, pe raza satului Căpâlna, comuna Săsciori, în judeţul Alba.

„Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigaţiile preliminare efectuate de către poliţişti nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă. Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul tânărului”, menţionează IPJ Alba.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost extras din râpă de salvamontişti şi pompieri militari.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău