Înregistrarea apelului la 112 făcut de Andreea Antonescu. Vedeta a fost amendată pentru alarmarea nejustificată a autorităților – AUDIO

0
ZTQ1ZjdmZjY4N2YzMzI1N2RkNmZiYjNhMzE2YWQz.thumb_ce06e.jpg

ZTQ1ZjdmZjY4N2YzMzI1N2RkNmZiYjNhMzE2YWQz.thumb_ce06e.jpg

Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru că ar fi sunat la 112 și a pus autoritățile pe jar fără să fie victima vreunei agresiuni sau să se afle într-o situație care să necesite folosirea numărului de urgență.

Incidentul s-a petrecut după miezul nopții. Femeia nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul.

De partea celalaltă, Andreea Antonescu susține că lucrurile nu au stat așa.

„Aseară eram acasă cu Ştefan Manolache, din dorinţa noastră de a nu mai apărea atât de mult la story-uri. Au venit copii în vizită. Ştefan a scos telefonul de firmă şi copilaşul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la maşină, pentru că nu mai aveam ţigări. Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile.

Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat, şi au considerat că este vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puţin bună este că trebuie să plătesc o amendă“, a explicat Andreea Antonescu.

Sursa audio: Ziarul de Iași

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău