fbpx

razvan-ciobanu_c5ab2.jpg

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, azi dimineață, în urma unui cumplit accident, în localitatea Săcele, județul Constanța. 

Cancan a luat legătura cu un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu. Sub protecția anonimatului, aceasta a oferit detalii șocante.

“Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la Sunwaves, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele festivalului”, ne-a declarat membrul familiei lui Răzvan Ciobanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunwaves 2019 este un festival de muzică electronica și are loc în perioada 25.04 – 01.05, în stațiunea Mamaia.

Libertatea a intrat în posesia unei fotografii făcute ieri, (duminică), probabil ultima poză cu el în viață. Răzvan Ciobanu era  în Mamaia și a fost fotografiat cu doi amici, o femeie și un bărbat. Purta aceeași cămasă de blugi cu care era îmbrăcat în momentul accidentului și ochelari de soare. 

ultima-foto-razvan-ciobanu-349x620_7987f.jpg

Răzvan ar fi avut cazare în Mamaia, așa că rămâne un mister de ce a plecat către Tulcea, pe drumul vechi, a trecut de Năvodari și de Corbu, până la intrarea în localitatea Săcele, unde a avut accidentul, într-o zona pustie. Mașina pe care o conducea nu îi aparținea, iar anchetatorii au găsit în ea buletinul unui bărbat din Călărași și poșeta unei femei.

sursa Cancan si Libertatea

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg