- Publicitate -

Zeci de posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de primării, spitale și școli din Prahova. Locurile de muncă figurează în Ploiești, Câmpina, Bușteni, Urlați, Dumbrava, Mizil, Sinaia, Breaza, dar și la Șirna și Urlați.

- Publicitate -

Unitatea de Asistență Medico Socială Boldeşti-Scăeni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de brancadier.

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar – contabil șef în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil.

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

- Publicitate -

Citește și: Atenție șoferi! DN1 s-a surpat în Prahova, la Breaza, pe o suprafață de 60 de metri

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • Consilier I A – 1 post  J.P.C Dâmbovita, cu atributii de secretariat;
 • Consilier I A – 1 post  J.P.C Teleorman , cu atributii de secretariat;
 • Consilier gr.II – 1 post  CJPC Călărasi, cu atributii de secretariat;
 • Referent tr.I A-  1 post  C.J.P.C Giurgiu, cu atributii de secretariat.

Citește și: Cod galben de ninsori și vânt în zona de munte din Prahova. Revine gerul

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de supraveghetor de noapte.

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

- Publicitate -

Școala  Gimnazială „Andrei Mureșanu”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de secretar.

Citește și: Imagini cu ninsoarea de pe DN1, pe tronsonul Sinaia – Bușteni. Zona de munte din Prahova este sub cod galben de ninsori

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

- Publicitate -
 • asistent medical grad principal – până la data de 24.06.2024;
 • asistent medical generalist – până la data de 03.01.2024

Citește și: Campus pentru învățământul dual, în valoare de 24 de milioane de euro, la Tătărani, în parteneriat cu UPG Ploiești – FOTO

Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

 • asistent medical grad principal – până la data de 24.06.2024;
 • asistent medical generalist – până la data de 03.01.2024

Primăria Comunei Mănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I (mecanic mașini utilaje) în cadrul Compartimentului Administrativ-Gospodăresc.

Citește și: Energie geotermală pentru încălzirea campusului de la UPG Ploiești. Proiect cu fonduri norvegiene, co-finanțat de Consiliul Județean Prahova

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitoare copii: 4 posturi.

- Publicitate -

Primăria Orașului Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului de administrare a domeniului public și privat, Biroul administrare, întreținere bunuri mobile și imobile aparținând domeniului public și privat.

Primăria Comunei Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuți, temporar vacante, de consilier, treapta profesională I, în cadrul Compartimentului Implementare Fonduri Europene.

Citește și: O tânără din Bușteni a folosit de câteva ori un card bancar găsit pe stradă. Polițiștii au identificat-o la o zi după ce aceasta a găsit cardul

Spitalul de Pediatrie Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

- Publicitate -
 • 2 posturi medic primar – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Sectiei Pediatrie I;
 • 1 post medic primar – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Sectiei Pediatrie II;
 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Sectiei Pediatrie II;
 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Anestezie Terapie Intensivă, în cadrul Compartimentului Anestezie Terapie Intensivă;

Citește și: Sute de indicatoare și semafoare scoase la vânzare sau casate în Ploiești

 • 1 post medic rezident anul V – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Compartimentului Primire Urgențe;
 • 1 post medic specialist – specialitatea medicală O.R.L. în cadrul Cabinetului O.R.L. Ambulatoriul Integrat;
 • 1 post medic specialist – specialitatea medicală Cardiologie Pediatrică în cadrul Cabinetului Cardiologie Ambulatoriul Integrat.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist (PL) – 2 posturi, în cadrul Compartimentului chirurgie generală.

Citește și: Cam cât durează să se rezolve problema unui indicator periculos din intersecția Gheorghe Doja cu Transilvaniei din Ploiești?

Primăria oraşului Mizil, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat.

Spitalul Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de economist I Serviciul A.T.A.T

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu.

Citește și: Locuitorii de pe Valea Slănicului vor fi racordați la gaze. Consiliul Județean Prahova a semnat contractul pentru investiția de 150 de milioane de lei

Primăria Comunei Șirna, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

 • muncitor calificat I in cadrul Compartimentului gospodărire, intreținere, reparații și  deservire.
 • șofer in cadrul Compartimentului gospodărire, intretinere, reparații și deservire.

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor 0,5 normă, la Grădinița cu program normal „Albinuța”.

Citește și: Buget record la Consiliul Județean Prahova. Investiții masive în infrastructură în 2023

Școala Gimnazială comuna Apostolache, Județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de contabil școală  (0,5 normă).

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • asistent medical balneofizioterapie – Recuperare Medicina Fizica și Balneologie;
 • asistent medical generalist – Cabinet Recuperare Medicina Fizica și Balneologie.

Citește și: Criterii de închiriere a locuințelor ANL, în 2023, pentru tinerii din Ploiești. Actele necesare

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • 1 (un) post de asistent medical principal cu studii postliceale din cadrul Secției I, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de asistent medical principal cu studii postliceale din cadrul Secției III, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de asistent medical principal cu studii postliceale din cadrul Camerei de Gardă;

Citește și: Clădirea Halelor Centrale și piața centrală din Ploiești ar putea fi modernizate de CNI – VIDEO

 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției I, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției IV, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției VI, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției VIII, “Sanatoriu”.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția contractuală vacantă, de asistent medical principal PL (generalist), în cadrul Compartimentului Radioterapie.

Muzeul Național Peleș, Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I – fochist, în cadrul Serviciului Tehnic.

Citește și: Câți pensionari din Prahova vor primi pensii majorate în luna ianuarie 2023. Care este cea mai mică pensie

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de fochist (muncitor calificat).

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de registrator medical – Birou internări si informații.

Mai multe detalii pe posturi.gov.ro/judet/Prahova sau pe site-ul instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante.

Roxana Tănase
Roxana Tănasehttps://www.observatorulph.ro/
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Vreme capricioasă în Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. La Ploiești temperaturile maxime se vor situa între 11... 14 grade...

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Vreme capricioasă în Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. La Ploiești temperaturile maxime se vor situa între 11... 14 grade...

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...
Emisiuni
- Publicitate -