- Publicitate -

Posturi vacante la școli, spitale și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în Prahova. Pe listă figurează posturi de mediator școlar, secretar, șofer, îngrijitor, administrator financiar/contabil, dar și de asistent medical, administrator de patrimoniu, muncitor calificat și de asistent medical șef pe unitate, precum și de consilier juridic la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova.

Școala Gimnaziala, Comuna Cerasu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar.

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Iulia Hașdeu”, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar (0,5 normă).

Școala Gimnazială, comuna Șotrile, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer.

Citește și: Crăciun la adăpostul de noapte de la Ploiești. Ultima oprire pentru un pat și un ceai cald

Şcoala Gimnazială Măneciu Pământeni, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, treapta profesională II, G/M, 0,5 normă, la Grădinița Centru.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor IM.

Liceul „Simion Stolnicu”, Orașul Comarnic, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor 0,75 normă (6 ore pe zi).

Citește și: Câte zile libere legale vor avea românii în 2023 şi în ce zile pică

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar/contabil.

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Primăria Comunei Tătaru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de muncitor – șofer microbuz școlar.

Școala Gimnazială „George Emil Palade” Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare, la Scoala Gimnaziala George Emil Palade (0,75 normă) si  structura Grădinița cu Program Normal Nr.20 (0,25 normă).

Citește și: Fără permis și cu dosar penal. „Cadoul” lui Moș Crăciun, în seara de Ajun, pentru trei bărbați din Prahova, prinși băuți la volan

Liceul Teoretic, comuna Filipeștii de Pădure, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar 0,5 normă.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic gradul IA, în cadrul compartimentului Legislație și Contencios.

Primăria Orașului Băicoi, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

Citește și: Controale ANAF între Crăciun și Revelion. Cine sunt vizați

  • muncitor calificat I (sudor), la Atelierul Gospodărie Locală;
  • muncitor calificat I (atribuţii electrician), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi;
  • muncitor calificat I (atribuţii instalator), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi;
  • muncitor calificat I (atribuţii peisagist/floricultor), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi – 2 posturi;
  • muncitor necalificat I, la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi – 2 posturi.

Școala Profesională, Comuna Starchiojd, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, de mediator școlar.

Școala Gimnazială „Constantin Stere”, comuna Bucov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, de mediator școlar.

Citește și: Dosar penal pentru o femeie de 55 de ani. Polițiștii ploieșteni au prins-o comercializând articole pirotehnice fără autorizație

Liceul Tehnologic „1 Mai”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator patrimoniu.

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesională I (cod COR 832201), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Școala Gimnazială „Învățător Dinu Nicolae”, comuna Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor II, 0,75 normă, la structura Școala Primară Zănoaga și Grădinița cu program normal Zănoaga.

Citește și: Veste bună pentru șoferii din România. ASF va putea urmări în timp real daunele RCA

Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu”, Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de administrator financiar-contabil I, 0,5 normă.

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de îngrijitor 0,25 normă + fochist 0,25 normă (1 post cu 0,5 normă), la Grădinița cu Program Normal „Albinuța”.

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de asistent medical șef pe unitate (S).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Listele cu ordinea de prioritate pentru repartizarea de locuințe sociale în Ploiești – Proiect

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care va fi în dezbatere la Ploiești, prevede aprobarea listei cu ordinea de prioritate pentru locuințele sociale....

Mizeria de la Gara de Sud a fost curățată. Cât va dura până se va face la loc?

În urma publicării articolului cu fotografiile trimise de un cititor cu mizeria din zona peronului 1 al Gării de Sud din Ploiești, acolo s-a...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...

Mai noi ori mai vechi? [VIDEO]

Bună ziua! Astăzi voi parcurge rubrica ceva mai frugal, pentru că pur și simplu așa am simțit că ar trebuie să fac de data...

Virozele din ultima vreme sunt puse de către unii pe seama vaccinului anti-COVID. În acest timp, mișcarea „sângelui pur” adună tot mai mulți adepți

După ce pandemia de COVID-19 a trecut, au rămas adepții teoriilor conspirației care sunt nedumeriți că nu mor vaccinații pe capete. Dacă la început dădeau...

Un elev al Școlii de Subofițeri din Boldești este multiplu campion național la Powerlifting

Printre elevii de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu’’ Boldești se numără și Moise Gheorghe. Tânărul, în vârstă de...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -