- Publicitate -

Posturi vacante în școli și spitale din Prahova. Locurile de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de instituții publice din Prahova, la spitale și la unități de învățământ. Pe listă figurează locuri de muncă scoase la concurs în Ploiești, Câmpina și în comuna Iordăcheanu.

Colegiul Național „Nichita Stănescu” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de agent de pază.

Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”, Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: administrator de patrimoniu, 1 post, grad profesional debutant S și îngrijitor.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat – lăcătuș mecanic, la Serviciul tehnic, întreținere patrimoniu.

Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, de: muncitor și de îngrijitor.

Școala Gimnazială „Ioan Grigorescu” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: secretar (0,5 normă) și bibliotecar (0,25 normă).

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”, din Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical de laborator, cu studii PL – Laboratorul de analize medicale al spitalului.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de infirmieră – Secția a V-a Psihiatrie Adulți.

Școala Gimnazială, comuna Iordăcheanu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar.

Detalii cu privire la posturile vacante au fost postate pe site-ul posturi.gov.ro/judetul/Prahova.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

Bulevardul Independenței, închis în perioada 13 – 15 mai. Campionat Național de Super Slalom și Îndemânare Auto la Ploiești

Primăria Ploiești a anunțat că, începând cu data de 13 mai, ora 22.00 și până în data de 15 mai 2022,  ora 21.00, se...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

În ultimii 8 ani, ați fost informat/ă despre faptul că Primăria Municipiului Ploiești a demarat lucrările de elaborare a unui nou Plan Urbanistic General?
În același interval de timp, ați fost invitat/ă la vreo ședință, discuție, dezbatere sau informare referitoare la proiecția (cum va arăta) viitorului PUG asupra zonei în care locuiți?
Dacă nu ați fost invitat/ă, ați participa la o astfel de dezbatere?
Sunteți de acord ca noul PUG să aprobe sau să încurajeze construirea de locuințe colective (blocuri) în zonele de case?
Considerați că beneficiați de suficient spațiu verde în zona dumneavoastră?
Considerați că rețeaua stradală a cartierului face față traficului actual?
Vă rugăm să introduceți numele străzii unde locuiți (această informație nu va fi publicată)
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Proiectul Transbaiul prinde contur. Echipa de proiectanți și-a început treaba (FOTO)

Unul dintre marile proiecte ale comunei Valea Doftanei prinde contur. Echipa de proiectanți care a câștigat licitația pentru proiectul Transbaiul, drumul care va lega...

Cercul de Donatori Ploiesti, ediția a XIV-a. Donează 2 ore din timpul tău pentru a susține acțiunile de impact din comunitatea noastră.

Fundația Comunitară Prahova organizează pe 25 mai 2022 cea de-a XIV-a ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Cercul de Donatori este Arena Leilor pentru inițiative...

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

O mașină primită cadou de Zoia Ceauşescu este scoasă la licitație. Cât este prețul de pornire

Mașina primită cadou de Zoia Ceauşescu de la Nicolae și Elena Ceaușescu, un Renault Fuego GTS, va fi scoasă la licitație pe 19 mai....

Un bărbat a fost filmat de soție conducând cu un bebeluș de doar câteva luni în brațe [VIDEO]

Pe internet au apărut imagini cu un tânăr aflat la volanul unui autoturism, cu un bebeluș de doar câteva luni în brate, pe Valea...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -