ADIENT TRIM Ploiești își extinde echipa cu încă 135 de operatori pentru producția tapițeriilor auto

0

Ploiești, 27 octombrie 2021 ─ ADIENT TRIM Ploiești, fabrică de referință pentru producția de tapițerii auto premium, își consolidează capacitatea de producție și angajează, în perioada imediat următoare, 120 de operatori pentru Atelierul de Coasere și 15 operatori tăietori textile pentru Atelierul de Tăiere. Într-un context dificil, creat de criza semiconductorilor, compania a reușit să meargă mai departe și a înregistrat o creștere a volumelor de producție.

Campania de recrutare vine în urma evoluției pozitive a comenzilor clienților ADIENT TRIM Ploiești, oferind posibilitatea de a reveni parțial la capacitățile de producție existente înaintea de criza semiconductorilor. Compania este un reper în materie de performanță și profesionalism, ceea ce i-a permis să înregistreze o creștere a volumelor chiar și într-un context provocator.

 „Într-o perioadă dificilă, am reușit să mergem mai departe. Prin implicarea și devotamentul echipei de management am venit cu soluții pentru asigurarea locurilor de muncă ale angajaților existenți. Totodată, datorită încrederii clienților în produsele noastre de calitate ne pregătim să creștem numărul angajaților în perioada imediat următoare. Așadar, odată cu aniversarea majoratului – pentru că, după cum am anunțat, ADIENT TRIM Ploiești a împlinit 18 ani – au început să vină și veștile bune! a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 18 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

ADIENT TRIM Ploiești oferă standarde înalte de protecție împotriva Covid-19. Compania asigură, în mod gratuit, mijloace de protecție pentru toți angajații: măști produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanți, distanțare socială la cantina fabricii și igienizare periodică în fabrică.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 77.000 de angajați în 202 fabrici localizate în 32 de țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 19 milioane de vehicule în fiecare an.

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău