Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

0

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, unități de învățământ și primării din Prahova. Locurile de muncă vacante figurează la Ploiești, Câmpina, Poienarii Burchii, Bușteni, Ștefești, Sinaia, Boldești-Scăeni, Gornet Cricov, Blejoi,

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesională I, din cadrul Compartimentului administrativ.

Colegiul „Spiru Haret” din Municipiul Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante de: îngrijitor și de paznic.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I-M.

Colegiul „Spiru Haret” din Municipiul Ploieşti, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante de: secretar; pedagog școlar și bibliotecar.

Grădiniţa „Step by Step” cu P.P. şi P.N. „Rază de soare” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor.

Primăria Comunei Măneciu, din Măneciu-Ungureni, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de director Club Sportiv Comunal Măneciu.

Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor.

Centrul Multifuncţional de Pregătire Schengen al Ministerului Afacerilor Interne din Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat IV-I, în specialitatea instalator reţele termice şi sanitare, la sediul din municipiul Ploieşti, bd. Bucureşti nr. 30, Judeţul Prahova.

Unitatea Militară 0849 Sinaia organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de muncitor calificat VI-I (electrician).

Unitatea Militară 0849 Sinaia organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de muncitor calificat VI-I (bucătar).

Unitatea Militară 0849 Sinaia organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de muncitor calificat VI-I (fochist).

Şcoala Gimnazială „Ing. Gh. Pănculescu” din Vălenii de Munte organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Primăria Oraşului Boldeşti-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de infirmier creșă.

Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Şcoala Gimnazială, Comuna Plopu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de fochist.

Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (C.P.P.I.) Bușteni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de conducere/execuție, vacante, după cum urmează:

  • post contractual vacant de conducere în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, achiziții, administrativ:
  • șef serviciu grad I – 1 post.
  • posturi contractuale vacante de execuție în cadrul Compartimentului administrativ, activități de cazare, sector alimentar: referent I (recepționer) – 1 post; muncitor calificat I (ajutor bucătar) – 1 post; muncitor calificat I (ospătar) – 1 post; îngrijitor – 1 post.
  • post contractual vacant de execuție în cadrul Compartimentului administrativ, incintă, întreținere generală, reciclare: muncitor calificat I (instalator) – 1 post. post contractual vacant de execuție în cadrul C.P.P.I. – Sucursala București, Serviciul compensare datorii și creanțe ale agenților economici: expert – consultant IA – 1 post.

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Primăria Comunei Ştefeşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de şofer (buldoexcavator).

Clubul Sportiv Câmpina, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor bază sportivă.

Primăria Comunei Gornet-Cricov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar la Compartimentul servicii școală.

Școala Gimnazială „Radu Tudoran” din comuna Blejoi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie I.

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de agent de pază (2 posturi).

Spitalul Orăşenesc Urlaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical radiologie (PL), la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante după cum urmează:

  • asistent medical generalist debutant (S) – Compartimentul de medicină internă – 1 post;
  • asistent medical generalist principal (PL) – Compartimentul de medicină internă – 2 posturi;
  • infirmieră debutantă – Compartimentul de medicină internă – 2 posturi;
  • maseur – Laboratorul de recuperare, medicină fizică și balneologie – 1 post.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Unitatea Militară 0599 Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, în vederea încadrării din sursă externă, a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer.

Școala Gimnazială „Andrei Nicolescu-Păcureți”, cu sediul în comuna Păcureți, satul Bărzila,  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar.

Colegiul Naţional „Alexandru loan Cuza“, Ploieşti, cu sediul în Ploieşti, str. Trei Ierarhi nr. 10, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de administrator financiar și bibliotecar.

Şcoala Gimnazială Scorţeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante de îngrijitor grădiniță (2 posturi).

Detalii cu privire la condițiile de concurs pe posturi.gov.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău