Jandarmeria face angajări din sursă externă. Sunt 700 de locuri disponibile

1

Jandarmeria Română anunță că 700 de locuri de muncă sunt scoase la concurs din sursă externă. Începând din 22 septembrie încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs.

Anunțul Jandarmeriei
În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Română scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.
Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.

Citește și Poliția face angajări din sursă externă. Peste 400 de posturi scoase la concurs

Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.
Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.
Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău