Posturile vacante scoase la concurs în primării, școli și spitale din Prahova

0

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la primării, școli și spitale din Prahova. Pe lista localităților unde figurează posturi de muncă vacante se află Ploiești, Azuga, Poienarii Burchii, Măgureni, Valea Călugărească și Gornet-Cricov.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmieră, în cadrul Sectiei recuperae, medicină fizică şi balneologie (4 posturi), în cadrul Secţiei oncologie medicală (1 post) și în cadrul Compartimentului gastroenterologie din cadrul Secţiei medicină internă (1 post).

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesionala I, din cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului.

Primăria Comunei Măgureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor, gradul I, în cadrul Compartimentului Administrativ.

Laboratorul Central pentru Controlul Calităţii şi Igienei Vinului Valea Călugărească organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat II – Compartimentul economic, administrativ, resurse umane și relații cu publicul din cadrul Laboratorului Central pentru Controlul Calității și Igienei Vinului Valea Călugărească (post cu locație în Valea Călugărească, str. Valea Mantei nr. 1, județul Prahova).

Centrul Judeţean de Cultură Prahova din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, temporar vacante, de: expert gradul I, curs pian – la sediul instituției și de expert gradul II, curs canto – Clasa externă Drajna.

Inspectoratul Școlar Județean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: consilier juridic debutant S – Compartiment juridic și de consilier informatizare debutant S – Compartimentul informatizare.

Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de infirmieră debutantă, studii G/M în cadrul Comp. medicină internă.

Școala Gimnazială „Profesor Nicolae Simache” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de analist programator ajutor.

Primăria Comunei Gornet-Cricov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar la Compartimentul servicii școală.

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: inspector de specialitate, gradul profesional IA și de șofer.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău