- Publicitate -

Lista posturilor vacante scoase la concurs de primării, școli și spitale în Prahova

Mai multe spitale, școli și primării au scos la concurs posturi vacante. Locurile de muncă sunt în Ploiești, Azuga, Chiojdeanca, Blejoi, Valea Călugărească, Câmpina, Breaza și  Drăgănești. Locurile de muncă scoase la concurs au fost publicate pe site-ul posturi.gov.ro.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant PL (specializarea balneofizioterapie) în cadrul Laboratorului de recuperare, medicină fizică și balneologie.

Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant, specialitatea radiologie, la Laboratorul radiologie și imagistică medicală.

Școala Gimnazială „Andrei Rădulescu” din Chiojdeanca organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer.

Asociația Comunelor din România Filiala Prahova din Comuna Blejoi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de auditor public intern, cod COR 241306.

Primăria Comunei Valea Călugărească organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat (2 posturi).

Grădinița cu Program Prelungit nr. 35, cu sediul în Ploiești, Strada Maramureș nr. 27, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor (0,5 post) și un post de muncitor calificat întreținere (0,5 post).

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor și de supraveghetor de noapte.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de bucătar la Creșa Municipală din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Câmpina.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor debutant la plutonul deservire.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de administrator de patrimoniu.

Spitalul General Căile Ferate Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, respectiv un post asistent medical generalist, studii postliceale sanitare, Secția medicină internă I, vechime în specialitate minimum 6 luni și un post asistent medical generalist, studii postliceale sanitare, Cabinet chirurgie generală, ambulatoriu integrat,  vechime în specialitate minimum 6 luni.

Tot la Spitalul General Căile Ferate Ploiești vor fi scoase la concurs un post asistent medical generalist, studii postliceale sanitare, Cabinet obstetrică-ginecologie, ambulatoriu integrat, perioadă nedeterminată, normă întreagă, vechime în specialitate minimum 6 luni și  post asistent medical generalist, studii postliceale sanitare, Compartiment endoscopie digestivă, perioadă nedeterminată, normă întreagă, vechime în specialitate minimum 6 luni, experiență în sterilizarea la rece a echipamentului endoscopie și chirurgical.

Primăria Comunei Drăgăneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de șofer autospecială P.S.I.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de spălătoreasă.

Detalii cu privire la locurile de muncă scoase la concurs pe posturi.gov.ro.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Angajatul Poștei Române care a furat un sac cu bani a fost prins la Ploiești. Ce sumă a pierdut la ”păcănele”

Bărbatul acuzat că a furat un sac cu bani de la Poșta Română, unde se angajase recent, a fost prins, ieri de polițiști, la...

Interviu cu Sorin Niță, senseiului de la Ploiești care clădește campioni din micii karateka

Sorin Niță are 42 de ani, s-a născut în Ploiești și este președintele Clubului Sportiv Shiro Washi din Ploiești, club înființat în 2007, secția...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Tânărul care agresa fete în nordul Ploieștiului a fost depistat și amendat

În urmă cu puțin timp, prezentam sesizarea unei domnișoare cu privire la comportamentul agresiv și obscen al unui tânăr, în zona de nord a...

Ce scrie în raportul Penitenciarului Târgșor cu privire la starea de rău acuzată de Elena Udrea

Elena Udrea a ajuns, joia trecută, la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Ploiești, direct de la Penitenciarul Târgșor unde este încarcerată. Fostul...

Mizerie și foame. Condiții oribile oferite de Armata Română soldaților francezi aflați în misiune la Cincu

700 de militari francezi se află în misiune, în România, la unitatea militară de la Cincu. Aceștia au fost șocați de condițiile oribile de...

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță este noul rector la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță a fost ales, vineri, de către Comunitatea Academică, rector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Turul 2 al alegerilor pentru funcția de rector...

Petrolul Ploiești joacă în această seară cu UTA Arad

Reveniți pe traiectoria potrivită după ce au adunat șase puncte din ultimele două etape, „lupii” așteaptă cu mare încredere duelul cu UTA Arad, vizând...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -