- Publicitate -

Posturi vacante scoase la concurs în mai multe școli, primării și spitale din Prahova. Lista instituțiilor publice care fac angajări

Posturile vacante au fost scoase la concurs de o serie de primării, unități de învățământ și spitale din Ploiești, Florești, Filipeștii de Pădure, Bușteni, Cerașu, Lapoș, Azuga, Plopeni și Mizil, dar și de alte instituții publice din Prahova.

Serviciul de Ambulanță Judeţean Prahova din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical generalist (PL) la Stația Ploiești și operator registrator de urgență debutant – Dispeceratul medical integrat – Stația Ploiești. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, cu sediul în Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de secretar. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială din Comuna Florești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic. (Detalii AICI).

Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale“ cu sediul în Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, cu sediul în Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Filipeștii de Pădure organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului Administrativ. (Detalii AICI).

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează: 2 posturi de tehnician debutant, cu 1/2 normă – studii medii în cadrul Biroului Tehnologia Informației și Comunicații, muncitor necalificat – studii medii la spații verzi, în cadrul Serviciului Administrativ Patrimoniu, ospătar – studii medii, perioadă nedetenuinată la Cantina Universității, casier – studii medii și zugrav, treapta I – Atelierul de Întreținere. (Detalii AICI).

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: consilier cadastru grad II (2 posturi), consilier cadastru debutant, consilier grad II și asistent registrator principal debutant. (Detalii AICI).

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistenți medicali debutanți – 3 posturi, asistent medical principal, magaziner, infirmieri (2 posturi). (Detalii AICI).

Primăria Comunei Cerașu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de referent cultural. (Detalii AICI). Tot Primăria Cerașu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de șofer microbuz școlar. (Detalii AICI).

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de consilier , gradul II, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. (Detalii AICI).

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare curățenie (2 posturi), astfel: Secția de Ortopedie Traumatologie – 1 post și Compartiment Medicină Internă – 1 post. (Detalii AICI).

Şcoala Profesională Specială din Oraşul Plopeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Lapoş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: casier – Compartiment Financiar Contabil și muncitor (fochist) – Compartiment Administrativ. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic „Tase Dumitrescu” din Oraşul Mizil organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcții contractuale de execuție, vacante, de secretar șef (Detalii AICI).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Consiliul Județean Prahova, fonduri pentru investiții în trei localități – PROIECT

Ședința Consiliului Județean Prahova, programată pe 29 septembrie, vine cu o veste bună pentru trei localități din județ. Localitățile Râfov, Cerașu și Plopu primesc...

Accident cu patru victime azi noapte pe DN 1, la Bușteni

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini și în urma căruia patru persoane au ajuns la spital s-a produs duminică seara,...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Criza apei. Aleșii locali ploieșteni au aprobat, miercuri, în ședință extraordinară, anexa completă de bunuri de la CET Brazi care ar urma să fie...

Ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești a fost motivată prin faptul că era necesară completarea anexei hotărârii Consiliului Local prin care s-a solicitat transferul...

Cât de mulțumiți sunt ploieștenii de activitatea primarului Andrei Volosevici. Rezultatele sondajului Observatorul Prahovean

Aproape 7 800 de cititori și-au exprimat opinia în ultima săptămână cu privire la activitatea primarului Andrei Volosevici, în cadrul sondajului realizat de Observatorul...

Cum respinge ministrul Educației acuzațiile de plagiat – Document

După ce a fost acuzat de plagiat de jurnalista Emilia Șercan, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a reacționat și a postat astăzi pe Facebook un...

Primarul din Otopeni, plasat în arest la domiciliu într-un mic palat de 355 de metri pătrați

Silviu Gheorghe, primarul din Otopeni, plasat în arest la domiciliu, își execută pedeapsa într-un mic palat, în suprafață de 355 de metri pătrați. Proprietatea...

Actrița Tora Vasilescu, 7000 de lei factura la curent. „De unde? Pensia mea nu acoperă nici jumătate din această sumă”

Marii actori ai României au ajuns și ei să se plângă de facturile uriașe pe care le primesc la curent. Un astfel de exemplu...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -