- Publicitate -

Posturi vacante scoase la concurs în mai multe școli, primării și spitale din Prahova. Lista instituțiilor publice care fac angajări

Data:

Posturile vacante au fost scoase la concurs de o serie de primării, unități de învățământ și spitale din Ploiești, Florești, Filipeștii de Pădure, Bușteni, Cerașu, Lapoș, Azuga, Plopeni și Mizil, dar și de alte instituții publice din Prahova.

- Publicitate -

Serviciul de Ambulanță Judeţean Prahova din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical generalist (PL) la Stația Ploiești și operator registrator de urgență debutant – Dispeceratul medical integrat – Stația Ploiești. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, cu sediul în Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de secretar. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială din Comuna Florești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic. (Detalii AICI).

- Publicitate -

Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale“ cu sediul în Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei“, cu sediul în Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Filipeștii de Pădure organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului Administrativ. (Detalii AICI).

- Publicitate -

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează: 2 posturi de tehnician debutant, cu 1/2 normă – studii medii în cadrul Biroului Tehnologia Informației și Comunicații, muncitor necalificat – studii medii la spații verzi, în cadrul Serviciului Administrativ Patrimoniu, ospătar – studii medii, perioadă nedetenuinată la Cantina Universității, casier – studii medii și zugrav, treapta I – Atelierul de Întreținere. (Detalii AICI).

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: consilier cadastru grad II (2 posturi), consilier cadastru debutant, consilier grad II și asistent registrator principal debutant. (Detalii AICI).

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistenți medicali debutanți – 3 posturi, asistent medical principal, magaziner, infirmieri (2 posturi). (Detalii AICI).

- Publicitate -

Primăria Comunei Cerașu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de referent cultural. (Detalii AICI). Tot Primăria Cerașu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de șofer microbuz școlar. (Detalii AICI).

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de consilier , gradul II, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. (Detalii AICI).

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare curățenie (2 posturi), astfel: Secția de Ortopedie Traumatologie – 1 post și Compartiment Medicină Internă – 1 post. (Detalii AICI).

- Publicitate -

Şcoala Profesională Specială din Oraşul Plopeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Lapoş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: casier – Compartiment Financiar Contabil și muncitor (fochist) – Compartiment Administrativ. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic „Tase Dumitrescu” din Oraşul Mizil organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcții contractuale de execuție, vacante, de secretar șef (Detalii AICI).

- Publicitate -

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

21 de accidente de muncă, raportate în Prahova în luna Martie. Amenzi de peste 330.000 de lei date de ITM

200 de controale au fost efectuate doar în domeniul securității în muncă.

Bolnavii de cancer neasigurați vor avea servicii medicale decontate de la 1 iulie. Anunțul CNAS

Se estimează că aproximativ 25% din pacienţi îşi suportă cheltuielile cu investigaţiile imagistice.

Ryanair va opera noi rute de pe aeroportul București – Henri Coandă

Operatorul aerian și-a mărit și frecvența curselor operate de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Virgiliu Nanu, înlocuit din funcția de prefect de Prahova

Emil Drăgănescu a fost numit în funcția de prefect de Prahova iar în locul acestuia a fost desemnat Adi-Mircea Tănase.
- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (I)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Gimnastele de la CS Petrolul se pregătesc pentru Campionatele Naționale cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Gimnastele de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești se pregătesc...

Întreruperi Electrica în Prahova, în perioada 15-19 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Dieta SAD compromite sănătatea și longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

De ce e importantă conducerea defensivă într-un trafic agresiv? Sfaturile expertului Silviu Toma [VIDEO]

Silviu Toma face o analiză pertinentă a stilului de condus al românilor.

Drumul care trebuia să lege Gara de Vest de Gara de Sud din Ploiești, pe fonduri europene, a rămas pe hârtie

Replica primarului: ”O prostie!” sau ”Proiectele au fost greșite!”
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

21 de accidente de muncă, raportate în Prahova în luna Martie. Amenzi de peste 330.000 de lei date de ITM

200 de controale au fost efectuate doar în domeniul securității în muncă.

Bolnavii de cancer neasigurați vor avea servicii medicale decontate de la 1 iulie. Anunțul CNAS

Se estimează că aproximativ 25% din pacienţi îşi suportă cheltuielile cu investigaţiile imagistice.

Ryanair va opera noi rute de pe aeroportul București – Henri Coandă

Operatorul aerian și-a mărit și frecvența curselor operate de pe aeroportul din Cluj-Napoca.
- Publicitate -