Posturi vacante în primării, spitale și școli în Prahova

Mai multe primării, spitale, unități de învățământ, dar și alte instituții publice din Prahova au scos la concurs posturi vacante. Pe listă figurează posturi vacante în Ploiești, Blejoi, Câmpina, Mizil, Breaza, Adunați, Valea Călugărească, Gura Vitioarei și Balta Doamnei.

Asociația Comunelor din România Filiala Prahova din Comuna Blejoi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de auditor public intern. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: îngrijitor, îngrijitor 0,5 normă și de paznic. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri”, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar șef. (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: infirmieră – Secția I Psihiatrie Adulți și infirmieră – Secția IV Psihiatrie Adulți. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Anton Pann” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar. (Detalii AICI).

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia” din Mizil, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale temporar vacante de asistent medical farmacie-debutant (PL) în cadrul Farmaciei cu circuit închis. (Detalii AICI).

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, pe perioadă nedeterminată, de inginer grad I, studii superioare, în cadrul Departamentului F.E.T. (Detalii AICI).

Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Orașul Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor calificat de întreținere – cu atribuții de fochist. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Gura Vitioarei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical, grad profesional debutant – Compartiment Cabinet Medicină Școlară. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Balta Doamnei organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de paznic I, Compartimentul Pază Comunală. (Detalii AICI).

Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic. (Detalii AICI).

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: economist II – Compartimentul achiziții publice și de șofer II  – Compartimentul valorificare, aprovizionare. (Vezi AICI).

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de: economist II – Compartimentul achiziții publice și de șofer II – Compartimentul valorificare, aprovizionare. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Radu și Severa Novian” din satul Adunați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,5 normă. (Detalii AICI).

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de psihopedagog/S. (Detalii AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău