- Publicitate -

Posturi vacante în Prahova, la spitale, primării și școli

Mai multe instituții publice din Prahova, inclusiv unități medicale și școli, au scos la concurs posturi vacante. Pe lista locurilor de muncă scoase la concurs figurează cele de îngrijitor, asistent medical, medic, dar și de șef birou, fochist, muncitor calificat, de referent, de șofer și de administrator patrimoniu.

Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, respectiv la Secția medicină internă (asistent medical principal medicină-generală și asistent medical debutant medicină-generală – 2 posturi) și la Camera de gardă: asistent medicină- generală și asistent medical debutant medicină-generală. Mai multe detalii AICI.

Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a alte  cinci funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie (3 posturi în cadrul Secției de Pediatrie, 1 post în cadrul Secției Medicină Internă și 1 post în cadrul Ambulatoriului Integrat). Detalii AICI.

Tot Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef birou – Biroul Tehnic-Administrativ – Transport – inginer IA. Detalii AICI.

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia” din Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, funcțiilor contractuale vacante, perioadă nedeterminată, de asistent medical generalist (PL), Secția Medicină internă + ambulatoriu integrat. (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de medic specialist din cadrul Structurii de management al calității serviciilor de sănătate. (Detalii AICI).

Liceul „Simion Stolnicu” Comarnic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de fochist. (Detalii AICI).

Primăria Orașului Bușteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție  vacante de muncitor calificat (electrician) în cadrul Compartimentului pentru deservire generală. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Poiana-Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor necalificat, treapta II – Compartimentul Administrativ. (Detalii AICI).

Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I, cu certificat calificare de lucrător în creșterea animalelor, în cadrul Serviciului Zoo și Ocrotirea Mediului. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Gura Vitioarei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Administrativ, Gospodărire Comunală și Transport Public Local, după cum urmează: referent, treapta I; șofer buldoexcavator, treapta I; muncitor calificat, treapta IV (electromecanic auto) și muncitor calificai, treapta IV (mecanic mașini și utilaje). (Detalii AICI).

Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I, cu calificare în domeniul lucrător în creșterea animalelor, în cadrul Serviciului Ocrotirea Animalelor Comunitare. (Detalii AICI).

Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, treapta I, în cadrul Serviciului Tehnic. (Detalii AICI).

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia” din Mizil, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, funcțiilor contractuale vacante, perioadă nedeterminată, de muncitor III – instalator. (Detalii AICI).

Centrul Județean de Resurse şi Asistență Educațională Prahova, unitate conexă de învățământ din Municipiul Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO)

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești,...

Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Mihai Tonsciuc, consilier local și ploieștean, a acceptat invitația de vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă în Ploiești cu apa caldă. În cadrul...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Traficanți de droguri, arestați preventiv. Rețeaua a fost destructurată (VIDEO)

Începând cu luna martie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești,...

O zi la Karpatia Horse Show 2022. Festival, spectacol și bună dispoziție pentru toată familia

De când mă știu mi-au plăcut caii. Nu mă pricep la rase, nu mă pricep nici la cum trebuie să arate un cal „frumos”,...

Accident pe DN1B, la Ploieștiori. O minoră în vârstă de 10 ani a fost transportată la spital

Accidentul rutier s-a produs, luni seară, pe DN1B, pe raza localității Ploieștiori după ce două auto au intrat în coliziune. În urma impactului, o...

Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Mihai Tonsciuc, consilier local și ploieștean, a acceptat invitația de vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă în Ploiești cu apa caldă. În cadrul...

„Nimeni nu mai vrea să lucreze într-un spital de stat. În doi ani, riscăm să rămânem fără medici pediatri!”

Nemulțumiri la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Periodic, părinții se plâng că așteaptă cu copiii bolnavi ore în șir la triajul de la UPU....
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -