Posturi vacante în Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs de instituțiile publice

Mai multe instituții publice au scos la concurs posturile vacante. Pe lista angajatorilor figurează Administrația Parcului Memorial Constantin Stere din Ploiești, Primăria Gura Vitioarei, dar și unități de învățământ.

Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I, cu certificat calificare de lucrător în creșterea animalelor, în cadrul Serviciului Zoo și Ocrotirea Mediului. (Detalii AICI).

Tot Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I, cu calificare în domeniul lucrător în creșterea animalelor, în cadrul Serviciului Ocrotirea Animalelor Comunitare. (Detalii AICI).

Totodată, Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, treapta I, în cadrul Serviciului Tehnic. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Gura Vitioarei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Administrativ, Gospodărire Comunală și Transport Public Local, după cum urmează:

  • referent, treapta I;
  • șofer buldoexcavator, treapta I;
  • muncitor calificat, treapta IV (electromecanic auto);
  • muncitor calificai, treapta IV (mecanic mașini și utilaje). (Detalii AICI).

Spitalul Orăşenesc „Sf. Filofteia” din Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, funcțiilor contractuale vacante, perioadă nedeterminată, de muncitor III – instalator. (Detalii AICI).

Centrul Județean de Resurse şi Asistență Educațională Prahova, unitate conexă de învățământ din Municipiul Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic (3 posturi) în cadrul Serviciului Pază Universitate. (Detalii AICI).

Serviciul Public de Alimentare cu Apă al Satelor Malu Vânăt și Homorâciu, comuna Izvoarele, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de: muncitor – 2 posturi și de contabil – 0,5 normă – 1 post. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „Radu Stanian” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic. (detalii AICI)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău