O nouă lună un nou început. Dacă luna februarie nu a decurs așa cum te așteptai și ai avut parte de mici stări de discomfort iar starea sănătății tale nu a fost cea mai strălucită, iată ce a pregătit luna martie pentru tine din acest punct de vedere.

 

Berbec

Dacă ai suferit de o anumită afecțiune în cursul lunii trecute și nu i-ai acordat suficientă atenție este posibil ca aceasta să reapară în cursul acestei luni. Nu trece cu vederea peste acest aspect. Sănătatea trebuie pusă mereu pe primul loc, așa că ar fi indicat să-i faci o vizită medicului tău.

Taur

 

Încearcă să pui mai mult accent pe partea de sport și tot ceea ce înseamnă mișcare. Nu ești predispusă luna aceasta la nici un fel de afecțiune, însă încearcă totuși să păstrezi un stil de viață ordonat.

Gemeni

Există mici riscuri ca o eventuală răceală să îți provoace bătăi serioase de cap. Încearcă să consumi mai multe fructe și legume care să acționeze din timp și să împiedice riscul apariției acesteia. O cură de detoxifiere cu siguranță ar fi și ea binevenită.

 

Citeste horoscopul sanatatii pe YVE.ro