Torturile personalizate de la Cofetăria Ana State sunt adevărate opere de artă. Realizate de maeștri cofetari decorurile sunt majoritatea comestibile, produse în laboratorul propriu, iar măiestria cu care sunt realizate concurează lejer cu produsele oricărei cofetării de top din țară și nu numai…
Fiecare dintre noi știm ce ne place, ce gusturi preferăm, ce ne aduce bucurie și ce am mânca aproape de fiecare dată când ne este poftă de ceva bun.
Când se anunță evenimentele frumoase din viața noastră nu ne dorim să facem schimbări și să avem diverse surprize și, cumva firesc, ne ducem pe variantele sigure de gust, care ne plac și s-au dovedit un real succes printre invitați și cu alte ocazii.
Acesta este punctul de plecare în călătoria sortimentului de tort cu gust bun către minunatele torturi personalizate de bun-gust.
Pe www.anastate.ro, la secțiunea torturi, găsești toate detaliile legate de compoziție, gusturi, variabilele de greutate pentru care se poate opta, și singura decizie pe care mai este nevoie să o iei este să-ți alegi tematica în care dorești să fie decorat (pozele ajută cel mai mult, dar este important de știut că modelul indicat se va realiza cât mai aproape de ce îți dorești, dar nu 1 la 1).
„În acest sens ajută și cataloagele de pe site cu modele orientative de torturi realizate de-a lungul timpului, care servesc fix ca inspirație pentru clienți și redau multiplele variante pentru care avem abilitățile necesare de a le realiza”, povestesc reprezentanții Ana State.
„Ca orice poveste reușită, și aceasta întâi se detaliază față în față cu consilierii de vânzări și se stabilesc cât mai specific detaliile dorite înainte de a înregistra comanda. Cu cât ție, ca și client, îți este mai clar ce vrei, cu atât mai sigur este rezultatul final”, mai completează cei de la Ana State.
Citește și: „Ana State”, o poveste mai mult decât dulce care astăzi împlinește 30 de ani
Apoi urmează o etapă tehnică în care se găsesc soluțiile optime pentru a produce tortul dorit în forma dorită – aici având un rol esențial experiența cofetarilor precum și buna colaborare dintre aceștia.
„Dacă din punct de vedere tehnic este integral responsabilitatea noastră de a găsi echilibrul între gusturi, texturi, culori, cea mai mare provocare ne este generată de ideile clienților noștri care pur și simplu ne pun față în față cu noi proiecte și ne forțează să fim din ce în ce mai creativi”, adaugă experții cofetari.
Magia decorului, deși pare că este exclusiv artă și imaginație, implică și multă muncă, experiență, creativitate, găsirea soluțiilor optime de implementare, și toate trebuie să conducă la un rezultat unic: povești de viață și pasiuni redate cu puține elemente.
„Avem onoarea de a fi “scris” mii de povești dulci pentru clienții noștri și mare parte dintre acestea au fost unicat” spun reprezentanții Cofetăriilor Ana State.
“Când ne sunt trimise mărturiile de la evenimente în care vedem platanul gol goluț cu textul – aici a fost tortul realizat de voi! – știm că ne-am onorat impecabil misiunea. Fix acela este momentul în care ne evaluăm performanța și primim confirmarea că suntem pe drumul cel bun”, concluzionează aceștia. (P)