Undeva prin luna august a anului trecut primesc un telefon: „Heey, Cori, ce faceți? Noi deschidem pizzerie la Predești! Haideți și voi să vedeți ce rețetă de pizza genială am găsit!”. Sâmbătă seară, după o zi întreagă de scos ochii în laptop cu treabă multă, am cedat. Am închis brusc laptopul și am decretat: „Ieșim!”. Nu era decât vreo 7 seara…
Recomandare făcută de Corina Matei
Neștiind exact unde și în ce formulă urma să ieșim, cu copii sau fără, mi-am luat inima-n dinți, am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe Dani: „Bună. Ăăăă, mai aveți pizzeria?”. „Cum adică? Da, bineînțeles! Vreți să veniți azi? Vă așteptăm. Noi suntem aici!”
„Geo, ce blat e ăsta? E genial!”. „Chiar nu pot să-ți spun! E o rețetă pe care am luat-o de la cineva, am adăugat noi câte ceva, și… a ieșit blatul ăsta.”. Iar ăsta este adevărul. Nu știu cum fac blatul, nu știu ce pun în el, dar este cu adevărat deosebit. Iar cantitatea de ingrediente este (cred) atent calculată, astfel încât pizza este perfect echilibrată.
Ne povesteau că ei nu pot pleca în concediu mai mult de 2-3 zile, atât cât rezistă aluatul preparat. Singura persoană care știe rețeta și face aluatul este Geo. Iar ea nu vrea să împartă cu nimeni secretul. Cel puțin deocamdată…