4 semne pentru care trebuie să vă cumpărați mobilă nouă

0

În zilele noastre, avem tendința de a actualiza și înlocui aproape totul din casă, cu excepția pieselor de mobilă.

Mobilierul spune multe despre personalitatea și gusturile dvs., fără să rostească un cuvânt. O canapea sau un fotoliu poate avea un atașament mai sentimental decât alte lucruri pe care le deținem, cum ar fi mașinile sau dispozitivele electronice. Paturile și mobila nostru de living se pot simți aproape ca făcând parte din familie; și, deși sunt obiecte neînsuflețite, putem deveni foarte atașați de ele.

Poate că nici nu vă dați seama de cât timp aveți mobila actuală până nu vă faceți timp ca să vă gândiți la asta. Serios, cât timp a trecut de când v-ați înlocuit canapeaua?

Dacă considerați că ar trebui să înlocuiți vechile dvs. piese de mobilă dar, cu toate acestea, nu sunteți sigur dacă ar trebui să faceți o astfel de investiție chiar acum, vom încerca să vă ajutăm.

Când stabiliți dacă trebuie să înlocuiți mobila, țineți cont de casa, mobilierul și stilul de viață. Vei merge la magazinul de mobilă cu conștiința curată atunci când ați luat cea mai bună decizie pentru familia dvs. Iată câteva dintre semnele evidente că trebuie să înlocuiți mobilierul.

Canapeaua este lăsată

O canapea nu poate rezista la nesfârșit. Uitați-vă la canapeaua dvs. și vedeți dacă începe să dea semne de uzură. S-ar putea să fiți obișnuiți cu lăsarea sa, dar acesta poate fi un semn că este timpul să începeți să căutați una nouă. Repararea unei canapele lăsate nu este o opțiune, deoarece ar fi mult mai scump să încercați să reparați cadrul. În cazul în care canapeaua se lasă după ani în care v-a susținut familia, este timpul pentru una nouă.

Dacă mobilierul nu este pătat sau rupt, nu înseamnă că nu este uzat în interior. Gândiți-vă de cât timp ați avut mobilierul. De asemenea, alocați-vă timp pentru a-i analiza factorul de confort. Un set de scaune sau o canapea bună ar trebui să ofere un suport bun în spate și ar trebui să fie ușor să vă așezați și să vă ridicați de pe ele.

Ați suferit daune cauzate de inundații sau incendii

Inundațiile și incendiile sunt principalul mod în care mobilierul este deteriorat iremediabil. Chiar și un incendiu mic poate provoca daune de fum mobilierului. De multe ori, fumul este absorbit în învelișul moale și lasă un miros înțepător. Inundațiile ușoare pot provoca daune cauzate de apă, iar mobilierul poate fi ireparabil. În unele cazuri, mobilierul din lemn poate rezista după o inundație, dar tapițeria poate oferi un mediu perfect pentru creșterea mucegaiului și a igrasiei, care nu sunt doar dăunătoare mobilierului, ci și sănătății dumneavoastră. Dacă mobilierul dvs. a fost deteriorat de apă sau incendiu, este cu siguranță o idee bună să îl înlocuiți.

Mirosul ciudat al canapelei

Observați un miros ciudat imediat după ce v-ați așezat pe canapea sau pe scaune? Mirosurile și petele se pot infiltra în mobilier în timp. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați neglijat practicarea curățării periodice a pernelor. Tapițeria poate absorbi o mulțime de mirosuri și poate fi jenant atunci când vine cineva în vizită. Dacă observați mirosuri când stați jos, este timpul pentru niște mobilă nouă.

Semne de uzură cauzate de animale de companie

Pisicile sunt cunoscute pentru faptul că folosesc colțul unei canapele pentru a-și ascuți ghearele. Și cățeii tind să mestece orice în jur. Aceste maltratări ale canapelei și „accidentele” ocazionale le pot lăsa rupte sau murdare. Aceste probleme nu sunt ușor de reparat și, dacă a trecut ceva timp – s-ar putea să fie timpul pentru o schimbare.

Mobilierul nou vă poate înveseli camerele și le poate da o viață nouă

Fiți conștienți de semnalele corpului dvs. și observați când simțiți că ceva nu este în regulă cu mobilierul dvs. Poate vă treziți în fiecare dimineață cu spatele rigid. S-ar putea să vă confruntați cu dureri la nivelul articulațiilor după ore prelungite de ședere. În acest caz, este posibil ca scaunul, canapeaua sau salteaua uzată să nu vă susțină în mod corespunzător corpul.

S-ar putea să aveți același mobilier de zeci de ani și să vi se pară pur și simplu depășit sau învechit. Este posibil ca culoarea sau forma unora dintre mobilierele dvs. să nu se potrivească cu noul dvs. spațiu de locuit.

Întreaga dvs. casă poate părea obosită și depășită dacă aveți mobilier uzat. Acordați o atenție deosebită mobilierului dvs. și observați dacă este ceva rupt sau defect. Căutați orice pete în pernele și scaunele canapelei care sunt ascunse cu huse. În plus, unele piese de mobilier se pot estompa dacă camera dvs. are multă lumină naturală, făcându-l să pară neatractiv.

Este destul de normal ca stilul decorativ și simțul estetic să se schimbe pe tot parcursul vieții. Nu ezitați niciodată să înlocuiți mobilierul dacă nu vă mai reflectă personalitatea. Împrospătați-l cu un stil mai contemporan sau creați un amestec captivant de vechi și de nou. La urma urmei, casa dvs. ar trebui să se simtă confortabilă și vie, plină de lucrurile care vă plac și pe care le iubiți.

( P )

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău