Ținute pentru zilele relaxante

0

Câteodată ai nevoie să iei o pauză, să te oprești din ritmul alert și să-ți oferi câteva ore sau chiar câteva zile doar pentru tine.
Pentru a nu ajunge în situația în care oboseala și stresul să îți afecteze sănătatea, încearcă să faci zilnic ceva pentru tine. Relaxează-te după o zi în care ai simțit presiunea termenelor limită, ai avut foarte multe activități de făcut sau ai primit vești proaste. Găsește ritualurile de îngrijire potrivite pentru tine, petrece timp cu cei dragi, plimbă-te, citește sau uită-te la un film.

Din când în când, este bine să îți acorzi mai mult timp pentru a te relaxa. O vacanță, o excursie sau un weekend doar pentru tine sunt binevenite atunci când te simți forate obosită sau lipsită de energie.

Dacă până acum ai cumpărat doar haine pentru birou, vacanță și diferite evenimente, este momentul să adaugi în garderobă și haine pentru momentele de relaxare.

Iată care sunt piesele pe care ar trebui să le ai în garderobă:

Pantalonii de trening

Alege pantaloni comozi, din materiale plăcute la atingere, de preferință din bumbac. Îi poți purta acasă, în timp ce te răsfeți cu un ritual de îngrijire, când te relaxezi pe canapea sau când scoți cățelul la plimbare.
Alege o pereche din oferta de treninguri pentru dama de la Fahion Days și ia-i cu tine în excursii sau în vacanță. Sunt perfecți pentru serile petrecute cu prietenii la cabană sau pentru plimbarea de dimineață de pe malul mării.
Poartă-i cu un hanorac sau cu o bluză sport cu mânecă lungă în zilele răcoroase.

Pijamalele, halatele de baie și papucii pufoși

În serile în care ajungi acasă obosită, nu îți dorești decât să faci o baie fierbinte și să te așezi pe canapeaua confortabilă. Un halat de baie, o pereche de papuci pufoși și o ceașcă de ceai îți vor oferi momentul de relaxare perfect. Alege materiale care să îți ofere confortul de care ai nevoie.

Sunt dimineți în care vrei să stai în pijama până la prânz. Este minunat să iei micul dejun și apoi să te relaxezi citind sau savurând liniștită cafeaua. Alege pijamale care să îți ofere o stare de bine, în care să te simți confortabil și să îți scoată în evidență feminitatea. Poți cumpăra mai multe modele, sunt potrivite și pentru o petrecere în pijamale.

Puloverele supradimensionate și colanții

Chiar dacă îți dorești să ai o ținută șic în fiecare zi, sunt zile în care vrei doar să te relaxezi și să te simți confortabil. Pentru astfel de zile, ai nevoie de o ținută călduroasă și lejeră. Alege o pereche de colanți și o bluză sau un pulover supradimensionat. Poartă-i cu o pereche de teniși din oferta Converse, la cumpărături, în parc sau acasă.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău