Great Spring Times: ON. Colecțiile noi de primăvară se transformă în premii instant la Ploiești Shopping City

Ploiești, 5 martie 2021 – În perioada 5 – 25 martie, lansarea colecțiilor pentru sezonul primăvară-vară din magazinele Ploiești Shopping City îi inspiră pe clienți să abordeze o atitudine fresh. În cadrul campaniei GREAT SPRING TIMES: ON, care dă startul primăverii, cumpărăturile de minim 200 lei aduc participanților șansa de a câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o ținută de primăvară în valoare de 800 lei.

Branduri cu renume, precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, Adidas, Intersport, Hervis, Teilor, English Home își așteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecții de haine și încălțăminte, articole deco, bijuterii, produse de beauty și îngrijire personală.

Între sesiunile de #ShoppingÎnSiguranță, clienții Ploiești Shopping City pot lua masa la restaurantele din food – court: Taco Bell, Pep&Pepper, Pizza Hut, Mămăliguță, Sushi Han, McDonald’s sau Chopstix.

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-spring-times-on/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău