Ieși afară din anonimat – Geanta albastră, vedeta anului 2020

0
4
observatorulph_1_76c7a.jpg

observatorulph_1_76c7a.jpg

Geanta este unul dintre cele mai importante elemente ale garderobei unei femei, deci ar trebui să profiți din plin de gustul tău pentru modă, să dai frâu liber imaginației și să te joci cu culorile. Desigur, majoritatea preferă cel mai probabil gențile negre, maro sau gri. Oricum, niciodată nu se va potrivi cu absolut tot ce porți, doar te blochezi inutil în același stil.

Un prim pas este să dai frâu liber imaginației și să începi să te joci cu culorile!

Dacă nu ești sigură pe stilul tău de modă, amintește-ți o regulă simplă: culoarea pantofilor sau a genții trebuie să se regăsească în ținuta ta cel puțin o dată.

Albastrul, o culoare mereu la modă, care te cucerește pur și simplu.

Institutul Pantone a făcut anunțul – culoare anului 2020 este albastrul clasic! O ocazie perfectă să îți completezi garderoba cu opțiuni colorate. Așadar, nu rata ocazia de a opta pentru o geantă dama albastra cu care să atragi toate privirile.

Este suficient să încalți pantofii sport, îmbrăci blugii preferați, apoi o bluză sau pulover alb și „voila”! Aspectul unui un star este gata!

În ceea ce privește mărimea și forma genții, există câteva reguli ferme. Cu toate acestea, noi credem că le cunoști de mult. Dacă nu, hai să clarificăm o dată pentru totdeauna.

Gențile mari sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi – la școală, la locul de muncă, la sport sau casual. Amintește-ți aici doar o singură regulă: uită de gențile tip sac din țesături moi sau gențile de plajă, geanta urbană trebuie să aibă o formă solidă.

Dacă te îmbrăci mai sportiv, evită gențile clasice din piele. În combinație cu bluza sport și o pereche de teniși dama, aceasta ar arăta ca o „lovitură la ochi”. Cel mai bine este să îți cumperi un rucsac casual pentru femei. Rucsacul casual este, de asemenea, foarte preferat în moda contemporană, pentru că s-a dovedit a fi practic și drăguț, deci cu siguranță ai de unde să îți alegi.

Pentru evenimentele speciale – baluri, petreceri, teatru și spectacole – toate gențile crossbody, chiar dacă este vorba de o geantă albastră, și alte genți mari sau sportive sunt total nepotrivite. Pentru astfel de ocazii, trebuie să ai o poșetă elegantă cu care să strălucești.

Dacă te decizi să optezi pentru gențile albastre anul acesta, FashionDays ți-a pregătit opțiuni variate. Ai forme interesante, tipuri de genți pentru orice ocazie și diverse nuanțe de albastru. O geantă albastră o poți purta la un outfit oranj, bej, albastru de ce, galben sau auriu. Acestea sunt doar câteva sugestii pentru a înțelege că poți face o astfel de alegere fără prea multe griji. Spor la cumpărături!

(P)

observatorulph_1_25a0b.jpg

observatorulph_2_d6150.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here