Luna iubirii aduce #GreatTimes jumătăților perfecte la Ploiești Shopping City

0
20
Shopping_City_Ploiesti_f7a0d.jpg
  • Cumpărăturile în valoare de 150 de lei pot aduce un city break în doi

  • Instant, sute de premii dulci și pline de iubire

Ploiești, 12 februarie –  În luna februarie, iubirile perfecte se bucură de Great Times.

Shopping_City_Ploiesti_f7a0d.jpg

Voucher de vacanță în valoare de 1.000 euro pentru iubirile perfecte

La Ploiești Shopping City, îi cumperi jumătății tale un cadou în valoare de minimum 150 de lei și poți câștiga un Great City Break în doi, în valoare de 1.000 de euro. Perioada campaniei este 14 februarie – 24 februarie, iar cumpărăturile pot fi făcute pe maximum 3 bonuri fiscale în ziua înscrierii în campanie.

Sute de premii dulci și pline de iubire

E greu să-ți găsești jumătatea. Când crezi că ai găsit-o, îți dai seama că ei nu-i plac glumele tale. Și nici felul în care mănânci. Și nici felurile de mâncare la care tu nu poți renunța.

În perioada 14-24 februarie, Ploiești Shopping City te provoacă să îți găsești jumătatea. Pe lângă posibilitatea de a câștiga marele premiu, fiecare participant la campania „Găsit Jumătatea Perfectă?” poate câștiga instant premii dulci și pline de iubire de la Heidi. Condiția este ca participantul, împreună sau nu cu partenerul său, să găsească, dintr-o singură încercare, perechea perfectă a uneia dintre cele 10 inimi butaforice.

Mai multe detalii, precum și regulamentul campaniei promotionale, sunt disponibile pe site-ul Ploiești Shopping City, dar și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here