KV_-_2020_-girl_v2_b573b.jpg

Despre schimbări, răsfăț și noi începuturi. La AFI Ploiești, tu ești în centrul atenției, așa că pregătește-te să te bucuri de o mulțime de surprize.

PLOIEȘTI, 15 ianuarie – Ce ți-am pregătit pentru un start fabulos?

Orice vizită la AFI Ploiești îți poate aduce săptămânal GIFT CARD-uri de cumpărături de câte 1.500 de lei, pe care să le folosești fix așa cum vrei tu. Mai multe detalii găsești pe www.afi-ploiesti.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu rata nici concursul de pe pagina oficială de Facebook AFI Ploiești, care îți poate aduce o sesiune de shopping croită exact după dorințele tale. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la postarea dedicată, în care să ne spui ce ți-ai cumpăra din magazinele partenere AFI GIFT CARD cu premiul în valoare de 500 de lei. Grăbește-te, concursul se încheie pe 19 ianuarie.

În luna februarie, dragostea are rolul principal. În perioada 1-10 februarie, o declarație de dragoste îți poate aduce unul dintre premiile surpriză, așa că spune-i “te iubesc” cât mai des și stai cu ochii pe pagina oficială de Facebook AFI Ploiești.

Nu i-am uitat nici pe cei mici! Loredana Chelba îi așteaptă să descopere împreună operele lui Brâncuși, în cadrul unui atelier ce va avea loc chiar de ziua marelui artist, pe 19 februarie.

Spor la cumpărături!

(P)

KV_-_2020_-girl_v2_9735e.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg