WhatsApp_Image_2019-07-11_at_11.01.24_4c697.jpeg

S-a deschis SUM OF US, un loc intim în care poți face mișcare, meditație sau întreținere, într-o atmosferă prietenoasă. Adresa: incinta hotelului Nord situat în imediata vecinătate a complexului comercial Balif. Echipa de profesioniști care ține cursuri de yoga, pilates, mobilitate, corectarea posturii și kettlebel îi are în centru pe trei cunoscuți traineri ploieșteni: Elena Furtună, Alexandra Nicolae și Marius Burducea.

Care este filosofia noului loc? Răspunsul vine de la Elena Furtună:

”Echipa noastră crede în vorba românească "omul sfințește locul" și asta este valabil pentru noi din ambele direcții gazda și musafir. Se întâmplă ca după ce pui suficient efort într-o direcție, viața să îți aducă în preajma fix oamenii potriviți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa ne-am întâlnit noi cei din echipă, Alexandra, Marius și Elena, 3 persoane diferite cu un mare interes comun, și anume acela de a îmbunătății calitatea vieții oamenilor din comunitate noastră.

Antrenamentele noaste sunt diferite dar totodată asemănătoare, sunt simple, accesibile oricui indiferent de forma și vârstă având atenția concentrata pe creșterea longevității și vitalității”.

Cu ce diferă față de restul pieței?

”Sala noastră este mică. Ideea este să ne concentrăm pe fiecare client în parte, ca și cum ar fi singurul nostru client. Acesta este motivul pentru care veți constata ca la noi, la sală, va fi un număr mic de oameni la antrenamente.

Ne interesează în principal bunăstarea fizică și emoțională a celor care vin la noi, iar acest lucru nu se poate face având un număr mare de cursanți. Acesta este și motivul pentru care avem alături de noi un număr mare de clienți fideli încă de la deschidere.

Și încă ceva foarte important: chiar nu ne vedem în competiție cu niciuna dintre sălile mari și consacrate din Ploiești. Am inaugurat și vrem să cultivăm o nișă: focusul intens pe fiecare client.

Tocmai de aceea, noi credem că, mai degrabă, vom avea parteneriate cu marile săli, și în niciun caz nu vom fi în competiție. Ceea ce facem aici este complementar la activitatea clasică, de sală”, ne spune Elena.

Cum îi puteți contacta? ”La locul faptei” – Hotel Nord, etaj 1, pe facebook: https://www.facebook.com/SUMOFUS.RO, instagram: https://www.instagram.com/sumofus.ro/.

WhatsApp-Image-2019-07-11-at-110102
WhatsApp-Image-2019-07-11-at-110124
WhatsApp-Image-2019-07-11-at-110106
WhatsApp-Image-2019-07-11-at-110111

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg