Ioana Neagu, locul 3 la Miss Generația lui John: ”Am învățat să fiu fericită și dacă pierd și dacă e să câștig. Participarea este mai presus decât titlul de miss”

0
Ioana Neagu, locul 3, miss, generatia lui John, concurs de frumusete, interviu

Ioana Neagu are 17 ani, este din București, iubește muzica și este fericita câștigătoare a locului 3 la concursul de frumusețe fără filtre, Miss Generația lui John. Cel mai mare vis al Ioanei este să ajungă la facultate în America, iar după terminarea facultății își dorește să-și construiască o carieră acolo.

1. Prezintă-te în câteva cuvinte. (vârstă, pasiuni, planuri de viitor)

Mă numesc Ioana Neagu, am 17 ani, iar pasiunea mea este muzica. Respir, trăiesc și simt muzică, încă de la vârsta de 6 ani. Îmi doresc să am o carieră în zona artistică și să pot cânta pe cele mai mari scene ale lumii!

2. Ce anume te-a determinat să te înscrii la Miss Generația lui John?

Dintotdeauna mi-am dorit să pot participa la un concurs de miss, dar cred că până acum nu am avut curajul necesar. Nu aveam suficientă încredere în mine, dar am fost încurajată foarte mult de familie și prieteni. Ei au crezut în mine mereu. De aceea, nu am mai stat pe gânduri și am simțit că acum este momentul.

3. Ce reprezintă frumusețea fără filtre pentru tine?

Frumusețea fără filtre este un subiect tabu în ziua de azi, chiar dacă nu ar trebui să fie. Părerea mea este că frumusețea fără filtre nu constă în cât machiaj porți sau cât de mult te aranjezi în fiecare zi.

Citește și: [VIDEO] Câștigătoarea Miss Generația lui John: “Nimeni și nimic nu te învață cum să te ridici. Singura soluție este suferința. Suferința ne învață cum să fim puternici!”

Fiecare dintre noi are dreptul sa aleagă cum se simte bine în corpul lui. Frumusețea este despre noi. Despre cum alegem să ne comportăm în anumite situații, despre cum vedem bunătatea în oameni și despre cum ne concentrăm prea mult pe exterior, când ar trebui să apreciem și să nu neglijăm sufletul.

4. Cum ai primit vestea că ai fost aleasă de către juriul pentru a participa în finala Miss Generația lui John?

Țin minte și acum momentul în care am aflat că am fost aleasă de juriu pentru a participa în finală. Eram în mașină și discutam cu mama despre inițiativa frumoasă pe care a avut-o John, să le poată da o șansă și fetelor care nu au fost votate de public. Fix în acel moment primesc un telefon de la John, anunțându-mă că am fost selectată de juriu.

În acel moment am simțit un amalgam de emoții: fericire, extaz și bucurie. Mama mi-a spus în acel moment câteva cuvinte pe care nu le voi uita niciodată: “Vezi ce se întâmplă când ai încredere în tine? Apar lucruri frumoase în drumul tău. Bravo, Ioana. Sunt mândră de tine.”

5. Ai câștigat locul 3 în competiția dedicată frumuseții fără filtre? Te-ai așteptat la acest loc? A fost prea mult sau prea puțin pentru tine?

Nu m-am așteptat să câștig ceva deoarece au fost atâtea fete minunate care aveau potențial să câștige. Locul 3 pentru mine a venit la pachet cu multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că dacă îmi doresc ceva din tot sufletul, se poate îndeplini indiferent de circumstanțe și indiferent de lumea din jurul tău care nu poate nu crede în tine.

6. Consideri că te-a ajutat experiența participării tale la Miss Generația lui John? Detaliază.

Experiența de la Miss Generația lui John m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea mea psihică. Am învățat că trebuie să fiu fericită și dacă pierd și dacă am ocazia să câștig, participarea este mult mai presus decât un titlu de miss.

Cu 5 minute înainte să înceapă concursul țin minte că mi-am spus în sinea mea: “Felicitări, Ioana. Nu contează ce o să câștigi, peste 10 ani o să rămâi cu amintirile, nu cu premiul.”

7. Ce au spus prietenii tăi când au văzut că ai câștigat locul 3 la Miss Generația lui John?

Când au aflat vestea, prietenii mei au fost foarte mândri de mine. M-au felicitat din tot sufletul și mi-au zis că știau că voi lua un premiu, doar că eram singura care nu vedea acest lucru. În acel moment, am realizat că am prieteni minunați lângă mine și că se bucură sincer pentru orice reușită a mea.

8. Cum au primit părinții vestea? Detaliază.

Părinții mei au fost foarte fericiți să afle că am câștigat locul 3 din 91 de concurente. Mi-au spus ca ar trebui să am mai des încredere în mine pentru că pot să arăt lumii ce potențial mare am.

M-au încurajat și mi-au spus că ar trebui să particip mai des la concursuri de miss pentru că din fiecare experiență rămân cu amintiri și cu lecții de viață pe care le voi păstra mereu. Le voi asculta sfatul și cu siguranță voi participa din nou când voi avea ocazia!

9. Care este cel mai mare vis al tău și ce faci pentru ca acesta să se îndeplinească cât mai curând?

Cel mai mare vis al meu este să ajung la facultate în USA, iar după terminarea facultății, îmi doresc să-mi construiesc o carieră acolo. De aceea știu că trebuie să studiez în fiecare zi pentru a-mi îndeplini visul pentru că dacă îndrăznești să visezi, sigur se va transforma în realitate. Cânt în fiecare zi și fac ce îmi place, de aceea merită tot efortul meu pentru a ajunge unde îmi doresc.

10. Care este mentorul tău și cum te ajută acesta în dezvoltarea ta personală?

Consider că până acum am cunoscut și voi cunoaște foarte mulți oameni pe care îi pot numi mentori. Eu sunt de părere că singurul mentor care este lângă tine mereu și fără excepții, este mama.

De la primii pași, până la prima zi de scoală și până la prima iubire, mama a fost lângă mine și m-a îndrumat întotdeauna să iau deciziile cele mai bune în dezvoltarea mea. De aceea, cred că niciodată nu îi voi putea mulțumi îndeajuns pentru eforturile imense pe care le-a făcut pentru a deveni o persoana din ce în ce mai bună, zilnic, pentru mine. Știu că citește acest articol, de aceea vreau să îi mulțumesc. Te iubesc, mama!

11. La final, lasă un mesaj pentru cititorii ziarului Observatorul Prahovean.

Pentru cei care citesc acest articol, vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați rupt din timpul vostru pentru a citi ce am avut eu de spus și nu uitați cea mai bună și frumoasă lecție pe care am învățat-o ca participantă în concursul “Miss Generația lui John”: Totul este posibil, trebuie doar să aveți încredere în voi.

Citește și: [VIDEO] Juriul a decis! Vezi cine a câștigat Miss Generația lui John 2021

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău