[VIDEO] Câștigătoarea Miss Generația lui John: “Nimeni și nimic nu te învață cum să te ridici. Singura soluție este suferința. Suferința ne învață cum să fim puternici!”

0
john cristea, raluca cristea, locul 1, miss, podcast, interviu, generatia lui John

Câștigătoarea Miss Generația lui John, prezentă în cadrul podcastului Generația lui John, a vorbit despre frumusețe fără filtre. Aceasta a povestit despre cum a ajuns să se înscrie în competiție, dar și despre faptul că nu credea că va ajunge să câștige locul 1 în concurs.

Raluca Cristea are 19 ani, este din Urlați și studiază jurnalismul în București. Își dorește ca pe viitor să aibă propria emisiune. Îi place să fie în centrul atenției și vede viața ca pe o experiență plină de daruri. Afirmă că nu există succes fără muncă.

Citește și: [VIDEO] Juriul a decis! Vezi cine a câștigat Miss Generația lui John 2021

Printre subiectele abordate în cadrul podcastului, Raluca a vorbit și despre problemele pe care le-a avut în familie, dar care au făcut-o invincibilă.

“Nimeni și nimic nu te învață cum să te ridici. Singura soluție este suferința. Suferința pe învață cum să fii puternic!”

Invitata a afirmat faptul că adolescenții nu pot trăi fără filtre și că mulți dintre aceștia își distorsionează imaginea pe social media, acolo unde sunt total diferiți și perfecți.

Lacrimi, povești și iubire

Pentru că emoțiile voiau să-și spună cuvântul, Raluca a avut un moment în care ochii i s-au umplut de lacrimi pentru că și-a adus aminte de mama ei care se află în Italia și pe care o iubește foarte mult.

Invitata consideră că e important să nu le răspundem oamenilor răi cu aceeași monedă, ci să ne detașăm de situați și să ne vedem de treaba noastră.

Urmărește integral interviul cu câștigatoarea Miss Generația lui John

Citește și: Răzvan Macovei, profesor și coach: “Viața ne încearcă pe toți. E important să apelăm la profesioniști pentru ajutor!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău