Surpriza făcută de OLX proprietarilor de mașini și recrutorilor de personal

Cel mai mare site de anunțuri din România își modifică politica de publicare a anunțurilor își mărește tarifele, începând cu 8 martie, în funcție de valoarea declarată a mașinii.

OLX.ro își modifică termenii și condițiile de utilizare începând cu data de 8 martie 2021 și anunță noi tarife pentru persoanele fizice sau juridice care publică anunțuri în cele mai utilizate categorii ale platformei.

Este vorba de zona Auto și de zona Locuri de muncă, în special, dar sunt vizate și alte categorii de anunțuri.

”Luăm constant pulsul categoriilor și venim cu ajustările necesare pentru ca vânzătorii să primească mereu vizibilitatea scontată, iar cumpărătorii să poată naviga doar între anunțuri relevante și de calitate.

Începând cu 8 martie 2021 vom ajusta prețurile în categoriile OLX Autoutilitare, Camioane – Rulote – Remorci, Ambarcatiuni, Motociclete și Piese – Accesorii și vom eficientiza procesul de recrutare cu cele 4 noi mega-pachete din categoria OLX Locuri de muncă.”, se arată în informarea OLX transmisă pe emailurile clienților și abonaților.

OLX a schimbat de mult timp principiul de afișare clasic, în funcție de cele mai accesate anunțuri sau afișarea în ordine cronologică, iar pasul pe care îl face odată cu majorarea tarifelor confirmă și mai mult principiul: dai un ban, dar stai în față 😊.

De data aceasta, tarifele sunt gândite în funcție de valoarea declarată a mașinii. Astfel, pentru un autoturism cu prețul afișat mai mic de 5.000 euro tariful perceput de OLX este de 7,99 euro TVA inclus/anunț.

Cu cât mașina este mai scumpă, cu atât crește și tariful anunțului, astfel că pentru o mașină cu valoarea declarată de peste 25.000 de euro tariful unui anunț este de 11,99 euro TVA inclus/anunț.

Noile prețuri practicate de OLX începând cu 8 martie 2021 le puteți consulta aici: Anexa-6-Pachete-Business-si-Premium-1

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău