Centrele de vaccinare anti-Covid vor fi disponibile pe Google Maps

Aplicația Google Maps va fi actualizată cu locația centrelor de vaccinare și a zonelor cu rată mare de infectare cu Covid-19. Aceasta va fi cea mai importantă modificare a lui Google în ajutorul luptei împotriva Covid.

Pentru început, opțiunea va fi accesibilă doar în Texas, Arizona, Louisiana și Mississippi, urmând ca, mai apoi, să se extindă în multe alte țări din lume.

Rezultatele căutării pe Google Maps a centrelor de vaccinare din zonă vor include și alte detalii, cum ar fi informații  legate de recomandările autorităților și grupele de persoane care sunt sfătuite să se vaccineze, procedura de programare și altele.

În septembrie, aplicația Google Maps a început să afișeze media cazurilor de persoane infectate cu coronavirus, pe ultimele 7 zile.

Sundar Pichai, directorul executiv al Alphabet, compania mamă a Google, a declarat că „Știm că furnizarea de vaccinuri este o problemă complicată și o să ne jucăm rolul în rezolvarea acesteia”, după ce, luni, a anunțat că va dona 100 de milioane de dolari organizațiilor nonprofit din domeniul sănătății.

Sursa CNN

Sursa foto: androidauthority.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău