sorin-constantin-marcu.jpg

Un român a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun, Mexic, marți noaptea. El a fost împuşcat în cap prin luneta maşinii, relatează Digi24.

Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44 de ani, era originar din Craiova și fugise în Mexic în 2014, ca să nu execute o pedeapsă cu închisoarea pentru tentativă de omor. 

Bărbatul ar fi fost implicat în activități interlope în Mexic, după ce fusese chemat la o răfuială între bande rivale. Au fost trase trei focuri de armă, iar două gloanțe l-au lovit în cap pe craiovean, care a murit pe loc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atacul s-a produs sub ochii unui alt craiovean, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de victimă. Presa locală din Mexic scrie că autorităţile au reţinut un fost poliţist, pe care l-au acuzat de crimă.

sursa: digi24.ro

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.