Centrul Spaniei, înzăpezit, după cea mai puternică futurnă de zăpadă din ultimul secol – VIDEO 

Centrul Spaniei, inclusiv capitala Madrid, a fost lovit de cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimul secol! Ninsorile abundente au dus la depunerea unui strat de 20-30 de centimetri, suficient pentru a da traficul rutier, feroviar și aerian peste cap. Mii de autovehicule au rămas blocate pe drumurile înzăpezite, iar autoritățile au trimis și armata pentru a-i ajuta pe oamenii rămași captivi în troiene.

O astfel de ninsoare nu a mai fost văzută de decenii la Madrid, deși această capitală se află la o altitudine de 600 de metri. Furtuna de zăpadă a fost favorizată de o serie de factori meteorologici, scrie EuropaFM.

În Madrid au fost închise mai multe străzi, iar autoritățile le cer șoferilor să folosească lanțuri la roțile mașinilor. Asta în condițiile în care cauciucurile de iarnă nu se prea folosesc, pentru că până acum vremea a fost caldă până și în lunile decembrie și ianuarie.


Citește mai multe pe EuropaFm, foto thelocal.es, video Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău